PaUnOff написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Sound-Vision and BasS
Collapse
X
-
-
6omi написа:аз бих и сменил на тая кукла електрониката да вдигне малко кончета и после ще слушам с кеф баса от мотора
Коментар
-
cs_aleksandar написа:Миии сега в момента съм с 2 елипси,ама аз тва елипсата го нямам за колона и съм решил 2-10" да сложа,ама пък незнам дали ще се хванат,абе много съм се навил новото узвочение да е "кръгло"
Коментар
-
stefcho_sm написа:и аз съм фен на силната музика и здравия бас :D ,усилвателите са единия :4х130в. РМС на втория са 4х180в .РМС.Не е важно колко коня е колата важно е какво магаре я кара!
ex Tipo 1.6 90HP;ех Tipo 1.4 75 HP;ex Alfa 145 1.9TD 90HP;now Lancia Delta 1.6 16V 1.3HP
DREAMS: SEDICI !!!
Коментар
-
azsumpolud написа:stefcho_sm написа:и аз съм фен на силната музика и здравия бас :D ,усилвателите са единия :4х130в. РМС на втория са 4х180в .РМС.Целта е една,скороста е различна - HGT !
Коментар
-
azsumpolud написа:Колега Извинявай АМА КОЛАТА ТИ Е ЦИГАНИЯ опраи малко тоя цирк. Просто се възмущавам от хора в тоя форум. Станахме с ГОЛФ мислене и зарчета и спрей да ни е червено и несъразмерни бас каси и кво ли не просто ШОК не съм очаквал да го видя точно тук.Fiat Brava 1.4/12v (96).... ммм бордо !
Citroen Berlingo 1.4/8v (04)
Коментар
-
Пунтото е грозно и без тва а колегата го е направйл за изложба на второкласници от заготовки в часа по ръчен труд поне така ми изглежда може и да се лъжа (дай боже да е така )Не е важно колко коня е колата важно е какво магаре я кара!
ex Tipo 1.6 90HP;ех Tipo 1.4 75 HP;ex Alfa 145 1.9TD 90HP;now Lancia Delta 1.6 16V 1.3HP
DREAMS: SEDICI !!!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар