Hertz е твоята марка Блаупункта са евтини и некачествени но всичко си е твоя работа
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Sound-Vision and BasS
Collapse
X
-
GbGz написа:Hertz е твоята марка Блаупункта са евтини и некачествени но всичко си е твоя работаАмерикански форум: питаш нещо и ти отговарят.
Руски форум: питаш нещо и теб те питат.
Български форум: питаш нещо и ти обясняват колко си тъп.
Коментар
-
atom написа:GbGz написа:Hertz е твоята марка Блаупункта са евтини и некачествени но всичко си е твоя работа
Коментар
-
аре и аз да се похваля какво си имам :D Плеара ми е-Panasonic DVD-CQ-DX200NПредна линия компонентна-PIONEER 13 cm+високи PIONEERЗадна линия PIONEER-TS-A1371RTFT LCD DISPLAY 7’’PANASONIC VM1500SUB:2 X 12 BOSCHMANNS 12 XPROУСИЛВАТЕЛ -MAGNAT ’’THE ROCK’’ 600 MAX И СЕ ЗАХРАНВА ОТ КАБЕЛ ’’WIREMANN’’ 10MMСНИМКИ ОТДОЛУFIAT BRAVO GAZARIQ 1,8 16V
НЕ Е ВАЖНО КОЛКО ИМАШ ПОД КАПАКА,А КОЛКО ИМАШ В ГЛАВАТА
Коментар
-
durex_a написа:bravite написа:ЗНАМ,ЧЕ КУТИЯТА МИ Е МАЛКО ПО-ГОЛЯМА НЕ Е ЗА ТЕЯ ГОВОРИТЕЛИ И ЗАБРАВИХ ДА СПОМЕНА,ЧЕ НА ТУНИНГ СЪБОРА НА СЕЛО САТОВЧА ИЗКАРА 131 ДЕЦИБЕЛА НА 45 ХЕРЦАFIAT BRAVO GAZARIQ 1,8 16V
НЕ Е ВАЖНО КОЛКО ИМАШ ПОД КАПАКА,А КОЛКО ИМАШ В ГЛАВАТА
Коментар
-
вече си закупх 2 BLAUPUNKT GTX-572 за вратите и 2 BLAUPUNKT GTX-803 за отзаде. сега остана да разгадая какъв е размера на тонколоните в таблото и да мисля нещо за багажника :PАмерикански форум: питаш нещо и ти отговарят.
Коментар
-
Provider написа:На таблото ти се слагат пищялки.Свали си капаците и виж,можеше да си вземеш компонентна система за вратите и таблото.Но сега си търси само пищялки.Американски форум: питаш нещо и ти отговарят.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар