Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Sound-Vision and BasS

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Hertz е твоята марка Блаупункта са евтини и некачествени но всичко си е твоя работа
    Целта е една,скороста е различна - HGT !

Коментар

GbGz написа:
      Hertz е твоята марка Блаупункта са евтини и некачествени но всичко си е твоя работа
      За разлика от 10лв между два еднакви модела елипси Hertz и Blaupunkt, не смятам че ще има голяма разлика в качеството.П.П. : някои да знае размера на тонколоните във вратите и тези които са на таблото
      Американски форум: питаш нещо и ти отговарят.
      Руски форум: питаш нещо и теб те питат.
      Български форум: питаш нещо и ти обясняват колко си тъп.

Коментар

atom написа:
        GbGz написа:
        За разлика от 10лв между два еднакви модела елипси Hertz и Blaupunkt, не смятам че ще има голяма разлика в качеството.П.П. : някои да знае размера на тонколоните във вратите и тези които са на таблото
        нека отгатна колата е ....................... голф 3 не........ тая серия на ясновидци съм я пропуснал сори колега базикам се кажи ква е колатап.с. честита нова година на всички и чакаме новите проекти надявам се и аз да се впиша тая година макар и с нещо малко ..

Коментар

Нека позная колата е браво значи във вратите са ти елипси 5 Х 7 а пищялките нямам си на предсава
          Карал-Fiat Bravo 1.4 /1.6 Stilo 1.6
          И сега Мръсен дизел. АР 147 1.9 150
          .

Коментар

cs_aleksandar написа:
            Нека позная колата е браво значи във вратите са ти елипси 5 Х 7 а пищялките нямам си на предсава
            аз там съм сабрал 5см пайнери и имам още едни такива за продаване чисто нови

Коментар

cs_aleksandar написа:
              мерси колега

Коментар

аре и аз да се похваля какво си имам :D Плеара ми е-Panasonic DVD-CQ-DX200NПредна линия компонентна-PIONEER 13 cm+високи PIONEERЗадна линия PIONEER-TS-A1371RTFT LCD DISPLAY 7’’PANASONIC VM1500SUB:2 X 12 BOSCHMANNS 12 XPROУСИЛВАТЕЛ -MAGNAT ’’THE ROCK’’ 600 MAX И СЕ ЗАХРАНВА ОТ КАБЕЛ ’’WIREMANN’’ 10MMСНИМКИ ОТДОЛУ
                Прикачени файлове
                FIAT BRAVO GAZARIQ 1,8 16V
                НЕ Е ВАЖНО КОЛКО ИМАШ ПОД КАПАКА,А КОЛКО ИМАШ В ГЛАВАТА

Коментар

ЗНАМ,ЧЕ КУТИЯТА МИ Е МАЛКО ПО-ГОЛЯМА НЕ Е ЗА ТЕЯ ГОВОРИТЕЛИ И ЗАБРАВИХ ДА СПОМЕНА,ЧЕ НА ТУНИНГ СЪБОРА НА СЕЛО САТОВЧА ИЗКАРА 131 ДЕЦИБЕЛА НА 45 ХЕРЦА
                  Прикачени файлове

Коментар

bravite написа:
                    ЗНАМ,ЧЕ КУТИЯТА МИ Е МАЛКО ПО-ГОЛЯМА НЕ Е ЗА ТЕЯ ГОВОРИТЕЛИ И ЗАБРАВИХ ДА СПОМЕНА,ЧЕ НА ТУНИНГ СЪБОРА НА СЕЛО САТОВЧА ИЗКАРА 131 ДЕЦИБЕЛА НА 45 ХЕРЦА
                    имаш ли някой снимка и на саунда на зеления бравок

Коментар

durex_a написа:
                      bravite написа:
                      имаш ли някой снимка и на саунда на зеления бравок
                      на това браво само предната линия седи иначе на ЕММА тая година беше на 1 място в клас 2 х 12’’ето и линк към темата в тунинг.бг http://tuning.bg/forum/viewtopic.php...&start=0има какво да се види

Коментар

вече си закупх 2 BLAUPUNKT GTX-572 за вратите и 2 BLAUPUNKT GTX-803 за отзаде. сега остана да разгадая какъв е размера на тонколоните в таблото и да мисля нещо за багажника :P

Коментар

На таблото ти се слагат пищялки.Свали си капаците и виж,можеше да си вземеш компонентна система за вратите и таблото.Но сега си търси само пищялки.
                          Fiat Punto 1.7TD ELX 70hp 1998 г.
                          Seat Arosa 1.0 50hp 1998 г.

No one ever really dies

Коментар

Provider написа:
                            На таблото ти се слагат пищялки.Свали си капаците и виж,можеше да си вземеш компонентна система за вратите и таблото.Но сега си търси само пищялки.
                            Мерси за инфото колега. Купих си 2 тонколонки Pioneer и подмених оригиналните, дето са от двете страни отзаде. Само се чудя дали cd-то ще може да захрани всичките или ще има нужда от усилвател Утре като ги свържа всичките ще направя няколко снимки.

Коментар

ще чака ме да видим

Коментар

ако ще търсиш пищялки за отпред имам едни чисто нови пайнери пиши ако искаш може да се разберем нещо

Коментар

Working...
                                X