Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Sound-Vision and BasS

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Както обещах има още малко снимки от преработката на корите - които се надявам идния weekend да съм успял да монтирам на самата кола.Наложи се да премахна подлакътниците и да изравня корите, за да стане като хората
    Прикачени файлове
    Fiat Punto MK2 HGT 1.8 16V
    Опитвам се да стана малко преди да си легна ....хаха
    Аз съм животно и имам страхотен нюх- обуняние на сляп и зрение на глух !!!

Коментар

много добре се е получило браво

Коментар

Мерси Yellow_Flash_Colorz_PDT_15 също искам да кажа че и разликата във звука м/у това да имаш изолации и да нямаш е ОГРОМНАЛично го тествах с тези говорители като си ги купих. Без изолациите и преградения обем си свиреха като говорители от по 10лв.Затова искам да кажа на всички 4е няма смисъл да си копуват скъпи говорители ако не ги монтират както си трябва
        Fiat Punto MK2 HGT 1.8 16V
        Опитвам се да стана малко преди да си легна ....хаха
        Аз съм животно и имам страхотен нюх- обуняние на сляп и зрение на глух !!!

Коментар

имам следният проблем ...усилвателя ми е ( Toxic някакъв си 500w) един познат ми го даде и днес реших да сляза да видя само дали работи след като му пуснах токовете направо свете червено (protect) демек защитата зелено изобщо неще забелязах обаче че ;ампичката е една и свети два цвята кво става

Коментар

reter написа:
            колеги, обръщам се към вас с въпрос. CD-то ми няма отделен еквалайзер за предна и задна линия, кажете ми най-лесния начин да одрежа басите на колоните във вратите. Дочух че се слага по 1 кондензатор, но какъв и как точно се вързва.
            някой ще са изкажи ли по тоз въпроЗ ?

Коментар

Вижте какво направих аз,много е малко но поне вече не ме дразнят тези фабрични решетки на таблото
              Прикачени файлове
              Fiat Punto 1.7TD ELX 70hp 1998 г.
              Seat Arosa 1.0 50hp 1998 г.

No one ever really dies

Коментар

durex_a написа:
                reter написа:
                колеги, обръщам се към вас с въпрос. CD-то ми няма отделен еквалайзер за предна и задна линия, кажете ми най-лесния начин да одрежа басите на колоните във вратите. Дочух че се слага по 1 кондензатор, но какъв и как точно се вързва.
                някой ще са изкажи ли по тоз въпроЗ ?
                Наи лесно е да срежеш кабелите ама закакво искаш да спреш басите ..
                Целта е една,скороста е различна - HGT !

Коментар

:D:D:D братле с този пост уби коня разираш ли имахме съвсем друго в предвид прочети пак внимателно въпроса

Коментар

Ам човек да каже какво иска да постигне ... и пише НАИ ЛЕСНИЯ НАЧИН ..... Yellow_Flash_Colorz_PDT_06 Yellow_Flash_Colorz_PDT_06 Yellow_Flash_Colorz_PDT_06
                    Целта е една,скороста е различна - HGT !

Коментар

Най-накрая вързах усилвателя, сега само трябва да заздравя малко корите на вратите че дранчат на кухо и да пооправя около багажника че баса все едно е във варел. Идеи как да стегна багажника ?Клипове мога да кача довечера
                      Fiat Bravo 1.4 12v

Коментар

слагай един 47мф тма на 50в или повече волтове за пищялки слагай2.2мф
                        alfa 164 2.0ts .fiat tipo 2.0Т 16v

Коментар

gamencerista написа:
                          Най-накрая вързах усилвателя, сега само трябва да заздравя малко корите на вратите че дранчат на кухо и да пооправя около багажника че баса все едно е във варел. Идеи как да стегна багажника ?Клипове мога да кача довечера
                          дай да видим кво е станало зада можем да дадем идеи какво да направиш

Коментар

gamencerista написа:
                            Най-накрая вързах усилвателя, сега само трябва да заздравя малко корите на вратите че дранчат на кухо и да пооправя около багажника че баса все едно е във варел. Идеи как да стегна багажника ?
                            и аз имам същия проблем Приемам идеи всякакви
                            Карал-Fiat Bravo 1.4 /1.6 Stilo 1.6
                            И сега Мръсен дизел. АР 147 1.9 150
                            .

Коментар

изолация е единственото решение
                              alfa 164 2.0ts .fiat tipo 2.0Т 16v

Коментар

1912 написа:
                                изолация е единственото решение
                                близко бяхме как се казва сивото тиксо с което олепят (нали това имаш в предвид колега) ?

Коментар

Working...
                                X