Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Sound-Vision and BasS
Collapse
X
-
Както обещах има още малко снимки от преработката на корите - които се надявам идния weekend да съм успял да монтирам на самата кола.Наложи се да премахна подлакътниците и да изравня корите, за да стане като хоратаFiat Punto MK2 HGT 1.8 16V
Опитвам се да стана малко преди да си легна ....хаха
Аз съм животно и имам страхотен нюх- обуняние на сляп и зрение на глух !!!
-
Мерси Yellow_Flash_Colorz_PDT_15 също искам да кажа че и разликата във звука м/у това да имаш изолации и да нямаш е ОГРОМНАЛично го тествах с тези говорители като си ги купих. Без изолациите и преградения обем си свиреха като говорители от по 10лв.Затова искам да кажа на всички 4е няма смисъл да си копуват скъпи говорители ако не ги монтират както си трябваFiat Punto MK2 HGT 1.8 16V
Опитвам се да стана малко преди да си легна ....хаха
Аз съм животно и имам страхотен нюх- обуняние на сляп и зрение на глух !!!
Коментар
-
имам следният проблем ...усилвателя ми е ( Toxic някакъв си 500w) един познат ми го даде и днес реших да сляза да видя само дали работи след като му пуснах токовете направо свете червено (protect) демек защитата зелено изобщо неще забелязах обаче че ;ампичката е една и свети два цвята кво става
Коментар
-
durex_a написа:reter написа:колеги, обръщам се към вас с въпрос. CD-то ми няма отделен еквалайзер за предна и задна линия, кажете ми най-лесния начин да одрежа басите на колоните във вратите. Дочух че се слага по 1 кондензатор, но какъв и как точно се вързва.Целта е една,скороста е различна - HGT !
Коментар
-
gamencerista написа:Най-накрая вързах усилвателя, сега само трябва да заздравя малко корите на вратите че дранчат на кухо и да пооправя около багажника че баса все едно е във варел. Идеи как да стегна багажника ?Клипове мога да кача довечера
Коментар
-
gamencerista написа:Най-накрая вързах усилвателя, сега само трябва да заздравя малко корите на вратите че дранчат на кухо и да пооправя около багажника че баса все едно е във варел. Идеи как да стегна багажника ?Карал-Fiat Bravo 1.4 /1.6 Stilo 1.6
И сега Мръсен дизел. АР 147 1.9 150.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар