http://www.electron.bg/product_info.php?products_id=642 Yellow_Flash_Colorz_PDT_29
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Sound-Vision and BasS
Collapse
X
-
бавно и славно вървя към осъществяване на моят "проект" който е 2 говорителя Magnat Expres 10`` задна линия Hertz ESK 165 мидбас 6,5’’ + пищялка с евентоално усилвател алпин (незнам точно модела несъм го взел още) а за басовете съм нагласил един Toxic TX-500 нямам нищо като инфо за него повече освен това което пише на ненго 2х250 рмс/1х500 рмс (неги бях и срещал като марка до сега) някой ако може да ми даде малко информация не е излкючено и алпина да храни басовете а toxic-а да движи херцовете забравих да кажа че се отказах да купувам CD на старо защото цените с около 30-40 лева разлика и по одбре да взема ново а сидито което съм набелязал е това --> PIONEER DEH-2020MP
Коментар
-
reter написа:колеги, обръщам се към вас с въпрос. CD-то ми няма отделен еквалайзер за предна и задна линия, кажете ми най-лесния начин да одрежа басите на колоните във вратите. Дочух че се слага по 1 кондензатор, но какъв и как точно се вързва.
Коментар
-
gamencerista написа:Абе колеги я споделете какви рингове ми трябват за да набуча 16.5 см във вратите ???Карал-Fiat Bravo 1.4 /1.6 Stilo 1.6
И сега Мръсен дизел. АР 147 1.9 150.
Коментар
-
Миии рингове от каквото си искаш обаче иска и малко рязане на ламаринката. И за най добър звук си направете джобове с отделен обем от този на вратата хем няма да режете вратата + едно демпване.... за Кангото колко пари трябва да хвърлиш за говорители и пак няма да можеш да му смогнеш на обем :DFiat Bravo - 1.8GT /115hp 1997г.
Audi A4 - 1.9TDi /110hp 1998г.
Mazda 121 - 1.3GLX / 75hp 1994г.
Коментар
-
Здравейте Аз на моя пунтак направих задна линия с HSK 165 http://www.avitel-bg.com/for_the_mob...akers/hsk_165/ като ги вързах през усилвател JBL. Налепих изолация и им направих отделен обем. Звукът който вадят е уникален и дори и без бас каса свалят много ниски честоти и звука гали ухото. Иначе баса ми е Helix 12’ , имам и кондензатор от 1 фарад. Използвам CD JVC Exad KD-LHX501. Спрях се на него поради това че разполага с вси4ко от което имам нужда - предна и задна линия за усилвател + вуфер контрол и 7 степенен EQ. Измерихме силата на звука в купето и изкара 109 dB.Все още не съм правил предна линия. Ами това е за сега от менFiat Punto MK2 HGT 1.8 16V
Опитвам се да стана малко преди да си легна ....хаха
Аз съм животно и имам страхотен нюх- обуняние на сляп и зрение на глух !!!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар