Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Sound-Vision and BasS

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

PaUnOff написа:
    Еми нещо усилвателя е прецакан явно... Още като го купи нов ли така правеше?Всъщност напиши една темичка в tuning.bg ,там има разни умове...те ще ти подскажат! (ако адреса се приема като реклама на друг сайт нека модераторите изтрият мнението)
    не колега преди това свиреше но нямах хубава маса и за 10-на мин. и започваше да изключва утре ще утида при майстора ("Bass m basS") да се изкажи момчето

Коментар

ядец ... онзи ден съм опушил усилователя .. сега ще има правенка ..

Коментар

durex_a написа:
        колко литра ти е обема на касата ? и размера на бас рефлекса ?

Коментар

lametobg написа:
          durex_a написа:
          колко литра ти е обема на касата ? и размера на бас рефлекса ?
          ами незнам пич неса мои нито касата нито усилователя за рефлектора мога да измеря и да ти кажа но за касата... така като я гледам е около 50-60 литра

Коментар

Ей тва рефлектора е мн важно нещо :D С няколко сантиметра по късо или по дълго правиш чудеса. Колега durex_a обърни внимание на рефлекса,дължината и широчината са от голямо значение!Ако тази каса не е правена за тоя говорител може би не свири както трябва (смисал ще може и по-брутално)
            Fiat Bravo - 1.8GT /115hp 1997г.
            Audi A4 - 1.9TDi /110hp 1998г.
            Mazda 121 - 1.3GLX / 75hp 1994г.

Коментар

PaUnOff написа:
              Ей тва рефлектора е мн важно нещо :D С няколко сантиметра по късо или по дълго правиш чудеса. Колега durex_a обърни внимание на рефлекса,дължината и широчината са от голямо значение!Ако тази каса не е правена за тоя говорител може би не свири както трябва (смисал ще може и по-брутално)
              колега касата е правена от доста сигорен човек (кенан я е правил сам си я позна като я видя) http://bassmbass.com/

Коментар

нещо ново няма ли ?

Коментар

ето последният "писък" в колата :D

Коментар

Прикачени файлове

Коментар

Стефчо сподели повече за тоз фест бре
                      Целта е една,скороста е различна - HGT !

Коментар

GbGz написа:
                        Стефчо сподели повече за тоз фест бре
                        ти само от време на време се обаждаш скатавке такава още чакам да видя херца в багажника !

Коментар

момчета имам една уникална бас каса чисто нова е и сфири адски много нисък и силен бассговорителя е 12" тежи 36 кила и е дълбок около 40 санта 800ватавмс и 2400макс2по 4 ома е върви с специално изчислена кутия за него тапицирана с кожа вътре има яка вата и плексиглас отгоресравнение с предишните ми говорители тази сфири в пъти по добре от тях цената е 430 лева ето от какво сфири в пъти по добре http://www.laroutedushopping.com/sub...?v=H5SEA5hSW2w
                          Прикачени файлове
                          alfa 164 2.0ts .fiat tipo 2.0Т 16v

Коментар

здравейте пичове , имам малко музичка за продаване . някой ако се интересува , ето какво предлагам --- бас - "KICKER S15L7" -2 броя усилватели "BOSS CX1000" 4 броя

Коментар

joko_007 написа:
                              здравейте пичове , имам малко музичка за продаване . някой ако се интересува , ето какво предлагам --- бас - "KICKER S15L7" -2 броя усилватели "BOSS CX1000" 4 броя
                              ако дадеш и някоя цена п.с. на мен ми трябват пишялки херц ето такива ако някой има да предложи някоя ценичка

Коментар

joko_007 написа:
                                дай снимки и цени че ми стана интересно

Коментар

Working...
                                X