Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Sound-Vision and BasS

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Моето е скромно но си свири ужасно яко :P да раздвижим малко темата.Това е моята скромна музичка + едни пищялки, Елипските са ми на кората отзад и са свързани кам усилвателя.Другите са на оригиналните гнезда кам СД-то.Дано ви хареса. :P
    Прикачени файлове
    www.puntopower.com
    FIAT Punto 1.2 16V Sporting

Коментар

да басчето е добро но с този усиловател малко внимавай от собсвена главоблъскаица ти го казвам

Коментар

Голега знам казвали са ми го и преди. но да чукам на дурво от 2 години го имам нито проблем ми е създал нито говорител ми е изгорял.
        www.puntopower.com
        FIAT Punto 1.2 16V Sporting

Коментар

ами дано нямаш проблеми аз бях със същия и не изкарах и месец говорителя замина вярно че е 4 пъти по ефтин от твоят пайнер но все пак ...

Коментар

Добре изглежда, дано и така да се чува .
            Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
            Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

тц имам нова придбивка в багажника (Hertz ES300D май е несъм сигорен за модела 12’’) и усиловател тъндер знам че усилователя ще се уплюе много ама времена работа ( те времените неща най постоянни остават ама какво да се прави) та искам да попитам стапалцето загрява и се включва защитата през 10 мин и ми се струва че неми е добра масата защото е закачена за копето малко на никъде та някой ако има бравок и фаща маса от купето в багажника някъде да даде малко акъл ако може благодаря многоснимки евентуално утре

Коментар

Вдигаш задната седалка и някаде по средата(под ватата) имаше един болт,който си излиза от купето....аз използвах него-тръкнах с шкурка,сложих му една шайба и една гайка и заспа работата
                Fiat Bravo - 1.8GT /115hp 1997г.
                Audi A4 - 1.9TDi /110hp 1998г.
                Mazda 121 - 1.3GLX / 75hp 1994г.

Коментар

Прикачени файлове

Коментар

stefcho_sm тя път изби рибата с тая топка там вътре евала яко е станало а на колегата PaUnOff мерси и утре ще погледна как седи въпроса с този въпросен болт : )

Коментар

обещаните снимки : )
                      Прикачени файлове

Коментар

PaUnOff написа:
                        Вдигаш задната седалка и някаде по средата(под ватата) имаше един болт,който си излиза от купето....аз използвах него-тръкнах с шкурка,сложих му една шайба и една гайка и заспа работата
                        изместих я там колега ама още по зле докато одари веднъж баса макар и да не е усилен и веднага изкючва и светва червената лампа тоест първия път като го пуснах тръгна перфектно изгаси прибрах се за 10 мин. слизам пускам и нещо защо така

Коментар

Дурекс тоз говорител е за затворен обем пробваи го и пак ще говорим
                          Целта е една,скороста е различна - HGT !

Коментар

GbGz написа:
                            така си е много добре :Рсамо някой да даде акъл за тока че да не упуша стапалото или говорителя ...

Коментар

GbGz написа:
                              UP ..... И пак ще говорим ....
                              Целта е една,скороста е различна - HGT !

Коментар

Еми нещо усилвателя е прецакан явно... Още като го купи нов ли така правеше?Всъщност напиши една темичка в tuning.bg ,там има разни умове...те ще ти подскажат! (ако адреса се приема като реклама на друг сайт нека модераторите изтрият мнението)
                                Fiat Bravo - 1.8GT /115hp 1997г.
                                Audi A4 - 1.9TDi /110hp 1998г.
                                Mazda 121 - 1.3GLX / 75hp 1994г.

Коментар

Working...
                                X