Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Sound-Vision and BasS

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

gamma написа:
    sako_dj написа:
    BOXERIYI написа:
    а те как се оценяват колите на тези състезания
    Със специална апаратура се замерва колко dB ще вдигне всеки автомобил, като замерването става на един специален диск с тракове (които резултат е по-важен), и след това се замерва и на пожелана от вас песничка. Относно това кой ще отнесе главите на журито, еми ще кажа само, че едни "гонят" селски бас, а други "гонят" ниския бас...
    Koлкo dB, но на каква честота? Само на бас (под 300 - 400 Hz) или осреднено в целия диапазон 20 - 20000 Hz?
    Немога да ти отговоря на 100%, но като цяло смисъл да мериш колко dB ше изкараш на 20 kHz много не виждам..... то ако гониш цялата честотна лена (диапазон) тогава ще те замерят по-малко по-различен начин като ще следят SQ и колко изкривявания при кои честоти имаш... Като цяло почти всички ще замерват до къде биха се класирали на SPL състезанието.... аз лично съм за SQ но съм още много далеч от истината ама много...При измерванията могат да ти кажат на колко Hz ти е пиковата мощност и така....

Коментар

малко снимки най сетне и от мен малко скромно ама колкото толкова за сега по късно или утре ще кача и други снимки и евентуално вече в багажника

Коментар

я да та питам това с какво го смята тоя обем или така ти хареса просто и на колко херца смяташ да е резонансаи що не си я направи bandpass като гледам големината на съндъка
        Power Under Pressure

Коментар

ами аз го правих на око послего сметнах общия обем е 120 литра и всичко е 1 към гиотере

Коментар

durex_a написа:
            ами аз го правих на око послего сметнах общия обем е 120 литра и всичко е 1 към гиотере
            като братята с боята "няма значение каква е музиката важното е да е силна че да я чуват и другите" П.С нищо лично колега
            Толкова е лесно да поправяш другите. Толкова е трудно да поправяш себе си

Коментар

4uk1t написа:
              durex_a написа:
              като братята с боята "няма значение каква е музиката важното е да е силна че да я чуват и другите" П.С нищо лично колега
              ами немисля колега несъм такъв селянин все още

Коментар

Към колегата с черното купеБрато Измисли нещо на кората на багажника МОЛЯТЕ !
                Целта е една,скороста е различна - HGT !

Коментар

GbGz написа:
                  Какво имаш предвид колега нещо не се сещам
                  0899288885-Краси

Коментар

имаше едно време в един фиат...
                    Прикачени файлове
                    Honda Jazz 1.4 8v 07'

Коментар

BUH написа:
                      имаше едно време в един фиат...
                      А има сега в един фиат... http://forum.globcom.net/album_pic.php?pic_id=7996
                      Тря'а напиша нещо тука, нали

Коментар

kraskata_83 написа:
                        GbGz написа:
                        Какво имаш предвид колега нещо не се сещам
                        онова парче плат кадето си го хванал с телбот на багажника измисли му нещо кожа примерно сложи ама не я хващаи и нея с телбот
                        Целта е една,скороста е различна - HGT !

Коментар

Прикачени файлове

Коментар

stefcho_sm написа:
                            Лудницааааааааа
                            Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
                            Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?p=450898#450898

Коментар

евала на колегата от смолян довечера и аз ще кача мойте снимки

Коментар

Working...
                                X