Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Sound-Vision and BasS

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

sako_dj написа:
    BOXERIYI написа:
    а те как се оценяват колите на тези състезания
    Със специална апаратура се замерва колко dB ще вдигне всеки автомобил, като замерването става на един специален диск с тракове (които резултат е по-важен), и след това се замерва и на пожелана от вас песничка. Относно това кой ще отнесе главите на журито, еми ще кажа само, че едни "гонят" селски бас, а други "гонят" ниския бас...
    Koлкo dB, но на каква честота? Само на бас (под 300 - 400 Hz) или осреднено в целия диапазон 20 - 20000 Hz?
    Alfa 159 SW 2.4 Ti
    Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
    "...внимавай че тези италиански кочини много вървят."

Коментар

един въпрос към собственика на типото . Къде по дяволите ти седи резервната гума ? и ако е на мястото си какво правиш ако спукаш гума, не ми казвай че разглобяваш всичко за да се допбереш до нея
      кара Fiat Tipo 1.6 ,Fiat Tempra 1.8 16V

Коментар

Е Ти уби направо ентусиазма на човека .
        Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
        Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

нее на мястото си :D слагам я в калъвка отзад и така но само ако излизам извън града в града се обаждам на някои да помага

Коментар

milko il4ev написа:
            нее на мястото си :D слагам я в калъвка отзад и така но само ако излизам извън града в града се обаждам на някои да помага
            ясно ква била системата.... :D мераклия съм мн да го чуя къв глас вади
            Honda Jazz 1.4 8v 07'

Коментар

BUH написа:
              milko il4ev написа:
              ясно ква била системата.... :D мераклия съм мн да го чуя къв глас вади
              ахахахха ние дет сме блок до блок аз тоз несериозн милко ей го чакам вече 3-4 месеца ти от пловдив остава дам е изпревариш :X

Коментар

durex_a написа:
                има една поговорка "убий глупака с мълчание" пишете си вие
                защо ли ми се струва че точно тук тази поговорка не може да се впише :D
                Продавам Бош дебитомер,стъпков мотор и бензинова помпа оригинална за Пунто ГТ.

Коментар

sonicempire написа:
                  durex_a написа:
                  има една поговорка "убий глупака с мълчание" пишете си вие
                  защо ли ми се струва че точно тук тази поговорка не може да се впише :D
                  да можеби трябваШи да я кажЪ остави глупака да си пише сам и нему обръщЪй Фнимание

Коментар

:D стига спам,като ти е интересно да се занимавашс мен пиши на лични
                    Продавам Бош дебитомер,стъпков мотор и бензинова помпа оригинална за Пунто ГТ.

Коментар

Абе момчета какво става защо темата замря така.Дайте малко да вдигнем темата.

Коментар

Коментар

Айде и аз да раздвижа темата!Ето го и мойто проектче Източник: Pioneer Premier DEH680MPDVD плеар: Directed DV2602Монитор: Majestic 7"Предна линия: Hertz HSK165Задна линия: DLS R6+Hertz HT20Субуфер: Kicker S15L54 4+4 ohmУсилвател за предна и задна линия: Silver Rave DS9504Усилвател за Суб. Lanzar OPTI1400DКабели и бушони: Connection PF4R-5m, PF2R-2m, 10mm-3m, Държач BFH 11, Клема BBC 41Акумулатори: 2бр Monbat 62Ah
                          Прикачени файлове
                          0899288885-Краси

Коментар

Най-висок резултат от замерване е давала 146,2Дб
                            0899288885-Краси

Коментар

Прикачени файлове
                              0899288885-Краси

Коментар

много добре колега поздравления

Коментар

Working...