Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Sound-Vision and BasS

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Колега баса е много як ама това пунто твое ли защото гледам това във профилата е бяло и е по-тунинговано.Сега като разгледах клипа видях, че е с чужд новер.
    Fiat Bravo 1.4 12v Turbo Makaron

Коментар

това е опти4на измама и аз имам яка музика ама така да се гане стаклото аз сега изкаржам 143 децибела и знам как седиш в колата ставати гадо
      Прикачени файлове

Коментар

хахахах Габровчанчето ко прайж ти из чужди коли бе а това което е каза милко е апсолютно прав както той тай и аз сме виждали сякакви "изрудщини" ама това толкова перфектно вълно образно да се гъни прозореца е нестаа просто п.с. добра работа с зритеската измама я каже с к’во я направихте да пробвам и аз

Коментар

GbGz написа:
          Искам да чуя мнения http://vbox7.com/play:34cfedcd
          Наборе тва все едно вътре са затворени 3-4 жени и спорят за обувки или чанти Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 Yellow_Flash_Colorz_PDT_08

Коментар

Няма лъжа няма измама сичко е реалноПуснете си неиде як басс в кола преи клип с грозен гсм и 6е види6 за ко стаа на въпрос Таз кола неи мойта Ама и моита гъни тенекиите
            Целта е една,скороста е различна - HGT !

Коментар

GbGz написа:
              Няма лъжа няма измама сичко е реалноПуснете си неиде як басс в кола преи клип с грозен гсм и 6е види6 за ко стаа на въпрос Таз кола неи мойта Ама и моита гъни тенекиите
              аз твойта чакам да я вида от около 3-4-5 месеца иначе на клипчето ми се стори че си ти в колата ама несъм сигорен

Коментар

колеги пишете по четливо,няма ли модератори в тоя форум,аз лично половината неща не можах да ги прочета
                Продавам Бош дебитомер,стъпков мотор и бензинова помпа оригинална за Пунто ГТ.

Коментар

sonicempire написа:
                  колеги пишете по четливо,няма ли модератори в тоя форум,аз лично полоЖинат неща не можах да ги прочета
                  щото и аз твойте ? ) я кажи кое от сичкото не четливо не си разбрал а можеби проблема не е в наз ? ?!!?

Коментар

durex_a написа:
                    sonicempire написа:
                    колеги пишете по четливо,няма ли модератори в тоя форум,аз лично полоЖинат неща не можах да ги прочета
                    щото и аз твойте ? ) я кажи кое от сичкото не четливо не си разбрал а можеби проблема не е в наз ? ?!!?
                    без коментар

Коментар

е това с толкоз греЖки как го разбра ? а другото нИмужа ъ?!? айде патувай стига си спамил

Коментар

durex_a написа:
                        е това с толкоз греЖки как го разбра ? а другото нИмужа ъ?!? айде патувай стига си спамил
                        какво да напиша,някой се е засегнал.колега презерватив по-добре не плюй повече че сам се излагаш

Коментар

Аиде стига вече глъпости и аз съм засичал не правилни думи но не ме интересуват.И аз пиша грешно но така ма кара Аиде ся по темата .
                          Целта е една,скороста е различна - HGT !

Коментар

на всеки му се случва да обърка един два клавиша,но да не може нищичко да му се разбере е недопустимо,

Коментар

durex_a написа:
                              Или си много неграмотен,или се правиш на неграмотен,или за теб правилата не важат,може и да си Рокфелер-знае ли човек.
                              Fiat Tipo
                              Corsa b комби !

Коментар

има една поговорка "убий глупака с мълчание" пишете си вие

Коментар

Working...
                                X