Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Sound-Vision and BasS

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

не се знае колега моье да забогатеем скоро,6 ца от тотото или да ни провърви в бизнеса

Коментар

искам да питам дали е вазможно да сложа туба в багажника и един говорител на кората,съвместими ли са двата говоритела в тази комбинация

Коментар

BOXERIYI написа:
        искам да питам дали е вазможно да сложа туба в багажника и един говорител на кората,съвместими ли са двата говоритела в тази комбинация
        А усилвател?
        NOW: ???
        Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
        Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999

Коментар

е може ли без амп имам да

Коментар

Ако съм аз на твое място, бих ги прекарал през него. Все пак си е друго да ти свири с мощност, която може, а не да речем 30% от капацитета на говорителите. Да, седят ми на кората отзад два Блаупунк от по 230В, ама на оригиналното радио си свиркат повече от добре. Пък и дискотека няма да правя. Само да вметна, че на чейнджър свирят доста по-добре, отколкото, когато бях с трансмитера. Но с него се вадеше учудващо много добър звук и бас.

Коментар

вързах ги за ампа ,той е двуканален,всяка 12ка на отделен канал е сложена,интересуваше ме точно дали е съвместимо едно с друго туба и говорител на кора.чул съм че ако е кора трябва да е само кора с 2ка 12ки

Коментар

Ами един приятел е направил така в колата си, да ти кажа, кърти здраво.

Коментар

то къртенето е относително понятие,ако питам баща ми той ще си кара колата и без музика,ама аз нали съм си малко вманиачен и всяка подробност е важна

Коментар

Защо ти е освен тубата да слагаш и 12-ка на кората? Сложи си туба и на кората сложи едни трилентови колони... Иначе ще ти се надува главата от бас,а пък звук никакъв...
                    Fiat Bravo - 1.8GT /115hp 1997г.
                    Audi A4 - 1.9TDi /110hp 1998г.
                    Mazda 121 - 1.3GLX / 75hp 1994г.

Коментар

колеги пишете на този акаунт че ме баннаха.ами погрижил съм се и по този въпрос ,сложих lanzar пищялки допулнително и сони експлод отпред в вратите

Коментар

бас на кора не е работа освен ако не е free air това са си предназначени басове за кората.но няма ли кутия не е много добре.А ако под "туба" говориш за тия кръглите боксове...по добре го смени с трапецовиден и ще видиш голяма разлика в звука !!!!

Коментар

"BOXERIYI",гледам и с новия акаунт си натрупал 1 level :D иначе това за трапеца незнам...мойта каса е трапец ама като немога да я сравня с туба и няма как да кажа дали е по-добре.Въпреки че съм чувал че тубата вадела по плътен басс.... абе то всичко зависи от напасването и рефлектора и размерите да са подходящи.Слагай един по голям говорител в кутия която да му е свободно и не се занимавай с нискочестотни говорители на коратаУспех
                          Fiat Bravo - 1.8GT /115hp 1997г.
                          Audi A4 - 1.9TDi /110hp 1998г.
                          Mazda 121 - 1.3GLX / 75hp 1994г.

Коментар

За секи говорител си има обем с които свири наи-добре.Моито буренце е мъничко но много кърти.ако мъ сложа по голям обем няма да свири толкова колкото свири сега .
                            Целта е една,скороста е различна - HGT !

Коментар

за мен най добре свири в такава кутия,малко е неудобна защото формата и е шантажа и никак не можеш да я сложиш в багажника но пък ако е направена като хората ще ти се разпадне колата

Коментар

Искам да чуя мнения http://vbox7.com/play:34cfedcd
                                Целта е една,скороста е различна - HGT !

Коментар

Working...
                                X