колега хубава кора си направил,искам един съвет,имам същата кола с подобна тежка кора и да питам как да ч укрепя добре та да не ми скърцат корите отзад,знаеш че не са мн здрави и поддават,и още нещо да ми препоръ4ате говорител за кора и откъде да си взема един 12 инчов
колега хубава кора си направил,искам един съвет,имам същата кола с подобна тежка кора и да питам как да ч укрепя добре та да не ми скърцат корите отзад,знаеш че не са мн здрави и поддават,и още нещо да ми препоръ4ате говорител за кора и откъде да си взема един 12 инчов
Ми аз нищо не съм укрепвал кората си заспа а пък не тежи малко наистина.А за кора какъв говорител имаш в предвид среда или бас
Това Купе от Пазарджик е много силно...Има здрав саунд...
Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Ми аз нищо не съм укрепвал кората си заспа а пък не тежи малко наистина.А за кора какъв говорител имаш в предвид среда или бас [/quotе]за бас говорител става въпрос 12 инчов.гледам 4е си сложил някакви,как свирят?аз сложих една 12ка ама нещо бие като празна туба от бензин.дрънчи по скоро а не издава хубава вибрация
Браво колега!Винаги съм се чудил на правилата и класовете на тези състезания...Как изобщо могат да сравняват един 15" говорител с два 12"...? Ми много ясно, че при равни други параметри (на озвучителните тела) двете дванайски ще са по-напред. Някой път ще се изгавря и ще се явя на някое такова състезание "само" с четири профи осмички, с които ще им отнеса главите на журито
Alfa 159 SW 2.4 Ti
Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
"...внимавай че тези италиански кочини много вървят."
Със специална апаратура се замерва колко dB ще вдигне всеки автомобил, като замерването става на един специален диск с тракове (които резултат е по-важен), и след това се замерва и на пожелана от вас песничка. Относно това кой ще отнесе главите на журито, еми ще кажа само, че едни "гонят" селски бас, а други "гонят" ниския бас...
Знае ли някой ,къде в София могат да монтират захранващ кабел за Бас Бокс.Става въпрос за Стило с навигацията.Не искам да се учат на моята кола как се сваля тази навигация( На бравата ми един се учи и счупи ориг. касетофон).А и дали тази навигация въобще има изход за буфер?
Прикачени файлове
Fiat linea 1.3 mjet, Bravo2 1,4 . EX -Lancia Y 1.2, Stilo 1.8 MW ,Brava 1.8,Dedra 1.8 16v,Delta2 1,6,Ritmo 1,5,Lada 1500.
Коментар