Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Sound-Vision and BasS

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

durex_a написа:
    а в багажника какво стана че ми е интересно ти ряза облегалката междо другото аз имах същата идея но незнам как ще стане номера несъм го решил още . Та дай малко информация тук нещо фотографорано (имаш добри идей) земи виж само хората се учат ангелски очички да си правя обмисли го със кулера ох говоря 1 към гиотере :D :D :D от краката за главата та за главата ...
    значи за облегалката сложих си оригиналната,така басовете като са на нейното място не свири добре ся са си насочени назад в нов кутия ама нямам снимки,като се сетя ще снимам.....но най добре си е да са си отзад в багажното там най се усеща налягане.....а колкото до кулера ще е по натам ако вообще ще вземам че имам салон да правя и гуми за лятото да зимам да мога да сложа летите джанти :D

Коментар

пусти и пари да останат добре аз друго искам да те попитам за това коет си направил отпред на вратите незнам сам ли си го прави или някой ти го прави но можеш ли да ми кажеш със какво го издокара (под кита какво има)

Коментар

Durex даи да та видим и теб ко са стискаш цикни някои др снимка
        Целта е една,скороста е различна - HGT !

Коментар

GbGz написа:
          Durex даи да та видим и теб ко са стискаш цикни някои др снимка
          ами аз сега няма какво да ти покажа евентуално другата седмица мисля да сътворя една работа и ако се получи ще покажа ни това в вкъщи иначе съм хвърлил око на един колега от форума на пунтака и ако го зема ще има доста за гледане (надявам се)

Коментар

Теи ще кажеш ОК ще та изчакам ама искам да гледам

Коментар

durex_a написа:
              пусти и пари да останат добре аз друго искам да те попитам за това коет си направил отпред на вратите незнам сам ли си го прави или някой ти го прави но можеш ли да ми кажеш със какво го издокара (под кита какво има)
              ами да сам го направих това на вратите.с дървени фланци, разпъва се плат после няколко слоя смола и стъклени нишки,после се трие китва се и готово

Коментар

stefcho_sm написа:
                durex_a написа:
                ами да сам го направих това на вратите.с дървени фланци, разпъва се плат после няколко слоя смола и стъклени нишки,после се трие китва се и готово
                ахам и се пак предполагам разбра моята идея каква е картонен цилиндър и със най обикновенна пяна дето пенят пвц-та и други незнам как се казва точно и си я докарваш с канцеларското ножче дори днес говорих в даскало с господина по моделиране или нещо такова и ми каза че ще стане само след като я орежа да я мина с финна шкурка и тогава да я китна смятам че ще бъде по леко от колкото с смола (и се пак мое мнение) GbGz дай боже да има и стотинки че знаеш поне как е като няма кинта

Коментар

durex_a написа:
                  stefcho_sm написа:
                  durex_a написа:
                  ахам и се пак предполагам разбра моята идея каква е картонен цилиндър и със най обикновенна пяна дето пенят пвц-та и други незнам как се казва точно и си я докарваш с канцеларското ножче дори днес говорих в даскало с господина по моделиране или нещо такова и ми каза че ще стане само след като я орежа да я мина с финна шкурка и тогава да я китна смятам че ще бъде по леко от колкото с смола (и се пак мое мнение) GbGz дай боже да има и стотинки че знаеш поне как е като няма кинта
                  Ами незнам пяната как ще я оформиш и как ще задържиш картона докато изсъхне пяната...и кита ще се напука то за тва се ползва смола за да е здраво...а кита няма да издържи но нети пречи да опиташ

Коментар

Знам знам аз са бях нагласил да земам фарове ама станаха едни неща и средствата намаляха

Коментар

ами така е аз искам да попотам колегата stefcho_sm ако е възожно да ме сфетне малко по подробно какво е направил и ако има снимки да покажа и също какво мислиза моята идея

Коментар

ако ме върже от някаде някои лев такъв проект ще вкарам в купето ..............имам мноооого музика но няма кинти за монтиране и матеряли моо кофтии новата бега4ка която ще свири много в русе
                        Прикачени файлове

Коментар

milko il4ev написа:
                          ако ме върже от някаде някои лев такъв проект ще вкарам в купето ..............имам мноооого музика но няма кинти за монтиране и матеряли моо кофтии новата бега4ка която ще свири много в русе
                          купето кърти милко и музиката ти не одстъпва ама аз ща надпея

Коментар

durex_a написа:
                            ами така е аз искам да попотам колегата stefcho_sm ако е възожно да ме сфетне малко по подробно какво е направил и ако има снимки да покажа и също какво мислиза моята идея
                            Ами какво съм направил....Значи ако говориш за джобовете на предните врати.....най добрия вариант е да се направят обръчи от дърво,да се залепят под някакъв ъгъл за да са леко насочени нагоре и като са залепени около тях се опъва разтеглив плат и като се опъле плата се маже с полиестерна смола и стъкломат и като изсъхне от вътре се пълни с монтажна пяна за да е по здраво а отгоре се маже с кит и после се изтеива и се тапицира и готоо

Коментар

ахам е моята идея е с малко повечко пяна и се пак ще пробвам да видя какво ще стане

Коментар

Само с пияна става ама само за по малки детаили, от сорта на джобчета за пищялки.

Коментар

Working...
                                X