Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Sound-Vision and BasS

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Здравейте, колеги. Наскоро сложих в мойта брава една Осемнайска, и мога да се похваля че доста добре се държи, като се има предвид че съм със стъпало на ТЪНДЪР. За сега е само пробно сложена и е доста грозна, имам още да поизпипам нешата и ще кача снимки

Коментар

Весело посрещане на 2009-та
      Прикачени файлове

Коментар

Колега следя ти проекта от тунинг форума и имаш добри идеи.Мога да ти пожелая 2009 да се засечем на ЕММА-та и да представим на ниво форума.

Коментар

за сега е това. Можете ли да ми помогнете с малко инфо- от каде да си взема тук в София плат за облицовка? Мерси предварително :P
          Прикачени файлове

Коментар

zoomy написа:
            за сега е това. Можете ли да ми помогнете с малко инфо- от каде да си взема тук в София плат за облицовка? Мерси предварително :P
            ми то плата за тапициране на бас боксове е един вид мокет-тепих който го има по магазините за дамаски,мокети и такива

Коментар

колеги за моя жалост тая нощ ми разбиха колата и ми отмъкнаха мечтата.... съжалявам че няма да мога да покажа всичко в краен вариант

Коментар

Стига бе.Егати и простаците.Съжалявам колега за неприятните преживявания.
                Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
                Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

много кофти насякъде е пълно с такива пумяри лошото е че сините чичковци няма да ти обърнат и кой знае колко внимание преди около година на 1 познат му утарашиха 2 херца CD пайнед и усилователа и в крайна сметка със усмивка му казаха сори нищо че те авто джамбазите вече неса много и се знаят

Коментар

nikolai_slavista написа:
                    Колега следя ти проекта от тунинг форума и имаш добри идеи.Мога да ти пожелая 2009 да се засечем на ЕММА-та и да представим на ниво форума.
                    Абе колега.неви ли беше стам с Емо да неми се обадите като бяхте в смолян

Коментар

ули ули стефчо пак убива рибата с нов проект брато голям си маняк мноо ме кефиш даите линк да гледам проекта в тунинг.бг че немога да го намеря
                      Целта е една,скороста е различна - HGT !

Коментар

GbGz написа:
                        ули ули стефчо пак убива рибата с нов проект брато голям си маняк мноо ме кефиш даите линк да гледам проекта в тунинг.бг че немога да го намеря
                        Ето ми тунинг проекта http://tuning.bg/forum/viewtopic.php?f=89&t=65956Ето ми аудио проекта http://tuning.bg/forum/viewtopic.php?f=66&t=110623 а ето и новата ми броня за на пролет http://tuning.bg/forum/download/file...9247&mode=view

Коментар

браво колега супер е фичо като го довършиш пак да го видим и бронята е перфект ся остава 1 кулерче да и сложиш там доло че да стане още по ядосана и ти си човека

Коментар

durex_a написа:
                            браво колега супер е фичо като го довършиш пак да го видим и бронята е перфект ся остава 1 кулерче да и сложиш там доло че да стане още по ядосана и ти си човека
                            да ама ще видиме че ако сложа то ще е само за красота :D

Коментар

ами няма значение много ше го отвори а пък и да не е за красота ше земеш некое умрело турбо там за 300-400 лева колко да прай ффффффс и това е

Коментар

а в багажника какво стана че ми е интересно ти ряза облегалката междо другото аз имах същата идея но незнам как ще стане номера несъм го решил още . Та дай малко информация тук нещо фотографорано (имаш добри идей) земи виж само хората се учат ангелски очички да си правя обмисли го със кулера ох говоря 1 към гиотере :D :D :D от краката за главата та за главата ...

Коментар

Working...
                                X