Здравейте, колеги. Наскоро сложих в мойта брава една Осемнайска, и мога да се похваля че доста добре се държи, като се има предвид че съм със стъпало на ТЪНДЪР. За сега е само пробно сложена и е доста грозна, имам още да поизпипам нешата и ще кача снимки
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Sound-Vision and BasS
Collapse
X
-
Стига бе.Егати и простаците.Съжалявам колега за неприятните преживявания.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
много кофти насякъде е пълно с такива пумяри лошото е че сините чичковци няма да ти обърнат и кой знае колко внимание преди около година на 1 познат му утарашиха 2 херца CD пайнед и усилователа и в крайна сметка със усмивка му казаха сори нищо че те авто джамбазите вече неса много и се знаят
Коментар
-
GbGz написа:ули ули стефчо пак убива рибата с нов проект брато голям си маняк мноо ме кефиш даите линк да гледам проекта в тунинг.бг че немога да го намеря
Коментар
-
а в багажника какво стана че ми е интересно ти ряза облегалката междо другото аз имах същата идея но незнам как ще стане номера несъм го решил още . Та дай малко информация тук нещо фотографорано (имаш добри идей) земи виж само хората се учат ангелски очички да си правя обмисли го със кулера ох говоря 1 към гиотере :D :D :D от краката за главата та за главата ...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар