Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Sound-Vision and BasS

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Дано е така,че докато го монтирам и тествам басчето ме беше страх за акомулатора и кошницата стоя запалена не знам колко време И миналия ден с 9 литра газец само 60 километра и взех да се чудя :D Дали е от работата на място или дрънкалника ми дига разхода :D

Коментар

durex_a написа:
      хаха много лошо, я дай да видим какво си сътворил за тези 2 дена
      чакаи ся да стане както тряя,то теи не е хубаво с дъските кутията съм я направил ама няма да е с кит ами със платсъбирам пари за говорителииначе предна и задна линия са готови
      Целта е една,скороста е различна - HGT !

Коментар

нищо де дай да видим какво е преди да стане завършено и после и завършено да знаем за ко иди реч под цялата красота накрая

Коментар

нещо се изгубихте к’во става имаше тук 2-ма 3-ма интосеазирани правеха нещо до къде стигнахте е момчета ?!?!

Коментар

Има маняци и още как и аз съм един от тях.В Уното бях сложил HERTZ ES380 в каса 80-82 литра и ми се клатеше задния номер на колата, да не говорим, че вътре всичко което не е здраво закрепено се клатеше сериозно. Сега в пунтото съм с HERTZ HX300, че голямата каса не се събра в багажника. Звука също е задоволителен и се получи доста добре пък и има малко място..... за течност за чистачките и за пожарогасителя
            punto HGT

Коментар

мдаа ако несе лъжа но мисля че е така лично съм чувал как свири вапросният херц ( HERTZ ES380 ) и басса е покъртителен

Коментар

днеска взех и аз да слагам музиката у типото малее ша става лудница

Коментар

хахаха и какво по точно ще слагаш ?

Коментар

Вижте в моя гараж какво и как съм го правил , за какво става въпрос.

Коментар

немога да сложа снимки и ти да видиш за ко ста на вапрос вече е готова музиката 2 паинера за бас 2 обертона за среди 2 бибиески за високи 2 конензатора бошман 2 стапала алпин и още една камара глупости

Коментар

някои ако мойе да снима и да ги сложи да звънка

Коментар

Прикачени файлове

Коментар

Само задна линия ли ?

Коментар

какво ште кажете за мегавох като марка за колони и дали си заслужават парите
                              Kade vidim prava drag kade vidim zavoi drift

Коментар

Не понясям силни тупани- все едно тоя вътре няма нищо в главата си - та я пълни с ноти... мани- нека си остане мое мнение- не ангажирам никой с него...
                                Brava 1.2 16V 82 к.с. 2000г.

Коментар

Working...
                                X