Идеята кутията на басса да е облегалка.Иначе ще се заваря уплатнява и кво ли още не.Него правя на майтам найстина искам да го направя както си трябва такаче в бъдеще учакваите изяви.
тебе и предишната музичка дето ти откраднаха ти беше добра а това е много добро ама щи са разглоби уното с тоя бас )
ее GbGz ти като караш яко пунто и няяш музика какво моа ти кажа, че по-добре да караш грозна кола с яка музика, а и то по принцип се китва, ама щом казваш може и с гипсова шпакловка да пробваме ; )
колега замервал ли си колко децибела вади аз в типото давам 140.2 сега съм сложил музиката във микробус много свири целия град ме знае сложил съм 2 обертона за за среди 30 см. и 2 пайнера направо къри, но не знам как да да сложа клип
Ами снимай клипа и го качи в youtube или ако нестане прати ми го по скапа и ще го кача някаде.А несъм го замервал понеже колата не е готова и има още много работа това е само пробно направено такаче има време за замервания.Аз се надявам като е готова да ходя и на някое и друго състезание да представя форума.
ее GbGz ти като караш яко пунто и няяш музика какво моа ти кажа че по добре да караш грозна кола с яка музика а и то по принцип се китва ама щом казваш може и с гипсова шпакловка да пробваме ; )
да бе готин тез два дена правих кутия днеска слагам говорителии верно е било кит, а не шпакловка ама ся няя пари за усилвател ...
Коментар