Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Sound-Vision and BasS

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Аз се занимавам с Car Audio ... Просто музиката като прилагане в кола ме влече !Stilo-то:Player: оригиналнияПредни колони: оригинални + пищялкиЗадни колони: Boschmann RSX-650ESub: Pioneer TS-W307D4Усилвател: X BassUno-то:Player: JVC KD-G311Предни колони: Pioneer TS-A6920 + пищялкиЗадни колони: Pioneer TS-A2010Sub: Pioneer TS-W306DVCУсилватели: Pioneer GM-3000TThunder TCA-2050Музиката и в двете ми коли е доста прилична !
    Fiat Stilo 1.9 JTD (85 kW - 115 PS) `03

Коментар

Martin’s написа:
      Аз се занимавам с Car Audio ... Просто музиката като прилагане в кола ме влече !Stilo-то:Player: оригиналнияПредни колони: оригинални + пищялкиЗадни колони: Boschmann RSX-650ESub: Pioneer TS-W307D4Усилвател: X BassUno-то:Player: JVC KD-G311Предни колони: Pioneer TS-A6920 + пищялкиЗадни колони: Pioneer TS-A2010Sub: Pioneer TS-W306DVCУсилватели: Pioneer GM-3000TThunder TCA-2050Музиката и в двете ми коли е доста прилична !
      определено интересно но стилото май превазхожда уното

Коментар

Като цяло музиката в Uno-то е по мощна (повече пари са вкарани в него) ...А и забравих да кажа , че единя амп в Uno-то е с кондезатор 1F ...По нататак мисля да сложа в Stilo-то пак sub Pioneer само , че ще е SPL серията !Но ще трябва да сабера финанси :D , защото взема ли SPL-а ще трябва и моноблок , а тойструва пари (е зависи от марката де) , но ако е качесвен е доста ...
        Fiat Stilo 1.9 JTD (85 kW - 115 PS) `03

Коментар

Аз съм фен на музиката, която те бута, тоест звук правещ налягане под 40Хз, но в кола не съм фен, защото не ми звучи добре, само главата ти надува, много шум, много болка, без да усещаш наистина как се движат въздушните маси.Като направят едни ми ти басове в колите, като по някаква случайност направят обръщане на фазата около 50Хз, като им забучи и си мислят, че бутат сгради Генерираш им една честота около 30-32Хз и се наслаждаваш на всевъзможните звуци идващи от всякакви неща, но за налягане...Работил съм като техник за изграждане на професионални системи (дискотеки, заведения, коли), но в една кола просто няма обем. Все едно да ти направя една колона да те бутна в кутията да я пусна и да ти пръсна тъпанчето. Друго си е да усетиш как трепери сградата Колегите разбиращи наистина от нещата ще ме разберат.
          A20DTH ЖТД ама не баш
          1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
          Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

доскоро бях с това, скоро ще съм с нещо по-яко като излезе колата от бояджията
            Прикачени файлове

Коментар

ето ако ти се гледаhttp://tuning.bg/forum/viewtopic.php?f=27&t=45029
              alfa 164 2.0ts .fiat tipo 2.0Т 16v

Коментар

Лелееее целия багажник е станал една огромна бас туба !! БРАВО !!
                Красота - http://www.youtube.com/watch?v=Fe-w2TdG0Qo

Коментар

Всичките са готини ама само моля, не пускайте ЧАЛГА!!! Yellow_Flash_Colorz_PDT_13

Коментар

яко надявам се и новото да споделиш

Коментар

ами да след като си взема колата от бокса ще трябва да има нещо и в багажника :D

Коментар

какъв е проекта и замисълът, ако не е тайна :P

Коментар

ааа, за музиката не съм го мислил. засега имам 12 говорителчета за слагане по колата и остава да измисля 2х12" в същата кутия само, че сега е бяла щото целия интериор на колата ще е променен Може да купя и съшите като тези щото бях много доволен от тях, ама трябваха кинти и ги продадох, ама ще видим.

Коментар

яко чакаме да видим новия фичо тогава

Коментар

давай снимки да гледаме зарибените
                              Целта е една,скороста е различна - HGT !

Коментар

Re: Няма ли фенове и маняци тук на силната музика и здравия

маняци има ами ти какво караш няма много музиканти в русе аз сам напълнил целия бус и цепя яката

Коментар

Working...
                                X