Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Sound-Vision and BasS

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Sound-Vision and BasS

няма ли фенове и маняци тук на силната музика и здравия БасС, айде изкажете се пък ако имате и снимки документирайте да оплакнем окото

тея дни може да кача малко снимки , иначе музиката ми не е кой знае каква , някакви среди не им знам марката оригинални от Ауди , 15 " HERTZ и усилвател Blaupunkt 850W , свири доволно
    Fiat Brava 1.4 12v SX

Коментар

естествено Hertz-a си е Hertz добави още една 15-ка и 2 обертона за среди 8" и ше е още по-добре

Коментар

durex_a написа:
        естествено Hertz-a си е Hertz добави още една 15-ка и 2 обертона за среди 8" и ше е още по-добре
        Тва за хертца в какъв смисъл го казваш? Че е хубав или че не е нещо особенно?Лично аз имам добри впечатления от тях,за субуфер незнам де,но мисля такива да си зема за кората.П.С.: А темата м/у другото май е по подходяща за тунинг секцията,незнам...

Коментар

SHB написа:
          durex_a написа:
          Тва за хертца в какъв смисъл го казваш?Че е хубав или че не е нещо особенно?Лично аз имам добри впечатления от тях,за субуфер незнам де,но мисля такива да си зема за кората.ПС А темата м/у другото май е по подходяща за тунинг секцията,незнам...
          възможно е просто реших да я пусна тук за хертца имам доста добро впечатление и апсолютно вече ги предпочитам пре пионера аз съм на мнение хертц за буферката и обертонки за среди но това си е лично мое мнение и евентуално пищялчици пак хертцки ест обаче не тряя забравяме и усилователчето и мисля че крънч и магнат са що годе добре и са на достъпни цени

Коментар

не знам аз съм доволен от Херца , но много познати са ми казвали че Херца са дискотечни колони, защото удрят по-меко баса, а за кола трябва да е трърд не знам само казвам иначе моя го имам от 4 години и е бил в доста коли освен моята и не е мръднал а за усилвател ти препоръчвам като моя или аудисон поне тях ги знам, че са много здрави а най-интересното е, като ме пита някои с каква музика съм, че думка толкова много и му кажа че съм с две пищялки и един бас ама то си е така пищялките са двулентови оргинално
            Fiat Brava 1.4 12v SX

Коментар

един приятел много хвали Магнат .. незнам как свирят .. но магнитите им са по-големи в сравнение с други със същите характеристики
              Renault Clio Baccara 1.8 SPI 90hp
              Бившо: Fiat Bravo SX 1.6 16v 103hp

Коментар

aron666 написа:
                нз аз сум доволен от Херца , но много познати са ми казвали че Херца са дискотечни колони защото удрят по меко баса а за кола трябва да е трърд нз само казвам иначе моя го имам от 4 години и е бил в доста коли освен моята и не е мръднал а за усилвател ти препоръчвам като моя или аудисон поне тях ги знам че са много здрави а наи интересното е като ме пита някои с каква музика сум че думка толкова много и му кажа че сум с 2 пищялки и един бас ама то си е така пищялките са дволентови оргинално
                с риск да се повторя пак ше кажа хертца си е хертц именно заради мекия бас ми харесва и другото предимство е че иска по малък литраж от пионерките например та що се о танся за магната като говорител немога да изкажа мнение но за усиловател бива и въпреки сичко си уставам на мнение хертц и обертон "класика в жанра"

Коментар

aron666 написа:
                  нз аз сум доволен от Херца , но много познати са ми казвали че Херца са дискотечни колони защото удрят по меко баса а за кола трябва да е трърд нз само казвам иначе моя го имам от 4 години и е бил в доста коли освен моята и не е мръднал а за усилвател ти препоръчвам като моя или аудисон поне тях ги знам че са много здрави а наи интересното е като ме пита някои с каква музика сум че думка толкова много и му кажа че сум с 2 пищялки и един бас ама то си е така пищялките са дволентови оргинално
                  Какво значи дискотечни?Хертз си правят предвидени за коли(ако не и само такива всъщност).Пък и съм на мнение че басът който се чува в дискотека е твърд...

Коментар

SHB написа:
                    aron666 написа:
                    Какво значи дискотечни?Хертз си правят предвидени за коли(ако не и само такива всъщност).Пък и съм на мнение че басът който се чува в дискотека е твърд...
                    май и аз съм на това мнение че баса в дискотеките е твърд

Коментар

Твърд за да не дразни стомаха с вибрации :D Някой има ли впечатления от така наречението freeair басчета тъй като съм със седан и каквато и съб в кутия да сложа отзад,не влиза в купето.Гледах наското едно пайнерче за свободен обем за 100 лв.Та някой имал ли е подобно?

Коментар

един познат е със Ланчия седан и си е отворил подлакътника отзад за да може да влиза звука , а друг със МБ 190 си махна аптечката от кората отзад и пак се отвори място , таи че може да се измисли нещо само да имаш желание и един савет за всички манияци , уплатнявайте си добре багажниците и разните там пластмаси и кори , защото вибрациите от тях убиват всякакъв звук , грозна работа
                        Fiat Brava 1.4 12v SX

Коментар

aron666 написа:
                          и един съвет за всички манияци , уплатняваите си добре багажниците и разните там пластмаси и кори , защото вибрациите от тях убиват всякакъв звук , грозна работа
                          хахах да това е много важно също си уплатнявайте и номерата да не ги търсите като на земята после Yellow_Flash_Colorz_PDT_04

Коментар

аз имах много здрава музика в алфата (зелена алфа 164 )проекта го имаше в тунинг.бг, а именно два акумулатора по 100 ам/часа изолация на купето кабели 50 квадрата усилватели ланзар опти 2000 и ланзар опти 500 по 2 говорители 2 броя ланзар опти 1232д и аусиобан 15" 4000 вата, така и не успях да я пусна цялата музика :D
                            alfa 164 2.0ts .fiat tipo 2.0Т 16v

Коментар

1912 написа:
                              аз имах много здрава музика в алфата (зелена алфа 164 )проекта го имаше в тунинг.бг, а именно два акумулатора по 100 ам/часа изолация на купето кабели 50 квадрата усилватели ланзар опти 2000 и ланзар опти 500 по 2 говорители 2 броя ланзар опти 1232д и аусиобан 15" 4000 вата, така и не успях да я пусна цялата музика :D
                              хахах яко дай някоя снимчица, ако имаш да видим за какво иди реч и защо не можа да я пуснеш ? /ако не е някаква държавна тайна /

Коментар

Working...
                              X