няма ли фенове и маняци тук на силната музика и здравия БасС, айде изкажете се пък ако имате и снимки документирайте да оплакнем окото
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Sound-Vision and BasS
Collapse
X
-
durex_a написа:естествено Hertz-a си е Hertz добави още една 15-ка и 2 обертона за среди 8" и ше е още по-добре
Коментар
-
SHB написа:durex_a написа:естествено Hertz-a си е Hertz добави още една 15-ка и 2 обертона за среди 8" и ше е още по-добре
Коментар
-
не знам аз съм доволен от Херца , но много познати са ми казвали че Херца са дискотечни колони, защото удрят по-меко баса, а за кола трябва да е трърд не знам само казвам иначе моя го имам от 4 години и е бил в доста коли освен моята и не е мръднал а за усилвател ти препоръчвам като моя или аудисон поне тях ги знам, че са много здрави а най-интересното е, като ме пита някои с каква музика съм, че думка толкова много и му кажа че съм с две пищялки и един бас ама то си е така пищялките са двулентови оргиналноFiat Brava 1.4 12v SX
Коментар
-
aron666 написа:нз аз сум доволен от Херца , но много познати са ми казвали че Херца са дискотечни колони защото удрят по меко баса а за кола трябва да е трърд нз само казвам иначе моя го имам от 4 години и е бил в доста коли освен моята и не е мръднал а за усилвател ти препоръчвам като моя или аудисон поне тях ги знам че са много здрави а наи интересното е като ме пита някои с каква музика сум че думка толкова много и му кажа че сум с 2 пищялки и един бас ама то си е така пищялките са дволентови оргинално
Коментар
-
aron666 написа:нз аз сум доволен от Херца , но много познати са ми казвали че Херца са дискотечни колони защото удрят по меко баса а за кола трябва да е трърд нз само казвам иначе моя го имам от 4 години и е бил в доста коли освен моята и не е мръднал а за усилвател ти препоръчвам като моя или аудисон поне тях ги знам че са много здрави а наи интересното е като ме пита някои с каква музика сум че думка толкова много и му кажа че сум с 2 пищялки и един бас ама то си е така пищялките са дволентови оргинално
Коментар
-
SHB написа:aron666 написа:нз аз сум доволен от Херца , но много познати са ми казвали че Херца са дискотечни колони защото удрят по меко баса а за кола трябва да е трърд нз само казвам иначе моя го имам от 4 години и е бил в доста коли освен моята и не е мръднал а за усилвател ти препоръчвам като моя или аудисон поне тях ги знам че са много здрави а наи интересното е като ме пита някои с каква музика сум че думка толкова много и му кажа че сум с 2 пищялки и един бас ама то си е така пищялките са дволентови оргинално
Коментар
-
един познат е със Ланчия седан и си е отворил подлакътника отзад за да може да влиза звука , а друг със МБ 190 си махна аптечката от кората отзад и пак се отвори място , таи че може да се измисли нещо само да имаш желание и един савет за всички манияци , уплатнявайте си добре багажниците и разните там пластмаси и кори , защото вибрациите от тях убиват всякакъв звук , грозна работаFiat Brava 1.4 12v SX
Коментар
-
aron666 написа:и един съвет за всички манияци , уплатняваите си добре багажниците и разните там пластмаси и кори , защото вибрациите от тях убиват всякакъв звук , грозна работа
Коментар
-
аз имах много здрава музика в алфата (зелена алфа 164 )проекта го имаше в тунинг.бг, а именно два акумулатора по 100 ам/часа изолация на купето кабели 50 квадрата усилватели ланзар опти 2000 и ланзар опти 500 по 2 говорители 2 броя ланзар опти 1232д и аусиобан 15" 4000 вата, така и не успях да я пусна цялата музика :Dalfa 164 2.0ts .fiat tipo 2.0Т 16v
Коментар
-
1912 написа:аз имах много здрава музика в алфата (зелена алфа 164 )проекта го имаше в тунинг.бг, а именно два акумулатора по 100 ам/часа изолация на купето кабели 50 квадрата усилватели ланзар опти 2000 и ланзар опти 500 по 2 говорители 2 броя ланзар опти 1232д и аусиобан 15" 4000 вата, така и не успях да я пусна цялата музика :D
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар