Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Sound-Vision and BasS

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Пак пунто с музичка http://vbox7.com/play:6c724c5b - колкото толкова http://www.youtube.com/watch?v=PvEx4-8aSGk - колкото толкова http://vbox7.com/play:8137e2eb - колкото толкова
    Прикачени файлове

Коментар

Доволен ли си от CD то ?
      Целта е една,скороста е различна - HGT !

Коментар

GbGz написа:
        Доволен ли си от CD то ?
        да става. отначало докато свикна с гъбата беше малко кофти ама вече е ОК

Коментар

колега хубава кора си направил,искам един съвет,имам същата кола с подобна тежка кора и да питам как да ч укрепя добре та да не ми скърцат корите отзад,знаеш че не са мн здрави и поддават,и още нещо да ми препоръ4ате говорител за кора и откъде да си взема един 12 инчов

Коментар

BOXERIYI написа:
            колега хубава кора си направил,искам един съвет,имам същата кола с подобна тежка кора и да питам как да ч укрепя добре та да не ми скърцат корите отзад,знаеш че не са мн здрави и поддават,и още нещо да ми препоръ4ате говорител за кора и откъде да си взема един 12 инчов
            Ми аз нищо не съм укрепвал кората си заспа а пък не тежи малко наистина.А за кора какъв говорител имаш в предвид среда или бас

Коментар

nikolai_slavista написа:
              Ето ви една табличка от сабиране в пловдив кадето представих форума на нивo.http://pics.data.bg/storage/pics/567...81d8_610x0.jpg
              Браво колега ! Добро представяне
              Целта е една,скороста е различна - HGT !

Коментар

Това Купе от Пазарджик е много силно...Има здрав саунд...
                Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
                Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
                EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

Коментар

[quote="By4kaTa"]
                  BOXERIYI написа:
                  Ми аз нищо не съм укрепвал кората си заспа а пък не тежи малко наистина.А за кора какъв говорител имаш в предвид среда или бас [/quotе]за бас говорител става въпрос 12 инчов.гледам 4е си сложил някакви,как свирят?аз сложих една 12ка ама нещо бие като празна туба от бензин.дрънчи по скоро а не издава хубава вибрация

Коментар

nikolai_slavista написа:
                    Ето ви една табличка от сабиране в пловдив кадето представих форума на нивo.http://pics.data.bg/storage/pics/567...81d8_610x0.jpg
                    Браво колега!Винаги съм се чудил на правилата и класовете на тези състезания...Как изобщо могат да сравняват един 15" говорител с два 12"...? Ми много ясно, че при равни други параметри (на озвучителните тела) двете дванайски ще са по-напред. Някой път ще се изгавря и ще се явя на някое такова състезание "само" с четири профи осмички, с които ще им отнеса главите на журито
                    Alfa 159 SW 2.4 Ti
                    Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
                    "...внимавай че тези италиански кочини много вървят."

Коментар

а те как се оценяват колите на тези състезания

Коментар

BOXERIYI написа:
                        а те как се оценяват колите на тези състезания
                        Със специална апаратура се замерва колко dB ще вдигне всеки автомобил, като замерването става на един специален диск с тракове (които резултат е по-важен), и след това се замерва и на пожелана от вас песничка. Относно това кой ще отнесе главите на журито, еми ще кажа само, че едни "гонят" селски бас, а други "гонят" ниския бас...

Коментар

ако някои има хубав бокс за 12ка boschmann драсне нещо на лично

Коментар

Знае ли някой ,къде в София могат да монтират захранващ кабел за Бас Бокс.Става въпрос за Стило с навигацията.Не искам да се учат на моята кола как се сваля тази навигация( На бравата ми един се учи и счупи ориг. касетофон).А и дали тази навигация въобще има изход за буфер?
                            Прикачени файлове
                            Fiat linea 1.3 mjet, Bravo2 1,4 . EX -Lancia Y 1.2, Stilo 1.8 MW ,Brava 1.8,Dedra 1.8 16v,Delta2 1,6,Ritmo 1,5,Lada 1500.

Коментар

е колега тук вече затапи темата :D предполагам че повечето от нас карат доста по стари коли

Коментар

Така е живот и здраве след 4-5 години може и да си позволим да караме коли производство 2002-2003 г.
                                Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
                                Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Working...
                                X