Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Sound-Vision and BasS

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

nikolai_slavista написа:
    Идеята кутията на басса да е облегалка.Иначе ще се заваря уплатнява и кво ли още не.Него правя на майтам найстина искам да го направя както си трябва такаче в бъдеще учакваите изяви.
    тебе и предишната музичка дето ти откраднаха ти беше добра а това е много добро ама щи са разглоби уното с тоя бас )

Коментар

добре свири до колкот видях цялата кола подскачаама е грозно направено( бурето)Извини за израза но можеше да го облицоваш поне Поздрави
      Целта е една,скороста е различна - HGT !

Коментар

GbGz написа:
        добре свири до колкот видях цялата кола подскачаама е грозно направено( бурето)Извини за израза но можеше да го облицоваш поне Поздрави
        Ами кво да ти кажа като тая кутия първо ми е подарак.Не съм я правил за Уното, а е просто за пробата кутия тепърва ще правя.

Коментар

nikolai_slavista написа:
          Еи тва да клипчета който ги направихме когато пробвахме новата ми придобивка за колата такаче се очаква да сфири още поваче.http://www.youtube.com/watch?v=S9Jxx...eature=related
          Ти си откачил бре.Как стоиш в автомобила на този джангър?
          Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
          Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

nikolai_slavista написа:
            GbGz написа:
            Ами кво да ти кажа като тая кутия първо ми е подарак.Несъм я правил за Уното а е просто за пробата кутия тепърва ще правя.
            еми така става щом е за проба ама тряя да стане хубаво да я облицоваш или шпакловашама ти си знаиш де

Коментар

Tornado написа:
              nikolai_slavista написа:
              Еи тва да клипчета който ги направихме когато пробвахме новата ми придобивка за колата такаче се очаква да сфири още поваче.http://www.youtube.com/watch?v=S9Jxx...eature=related
              Ти си откачил бре. Как стоиш в автомобила на този джангър?
              Вътре е супер.Не си седнал да чуеш и не знаеш какво е усещането.

Коментар

ее GbGz ти като караш яко пунто и няяш музика какво моа ти кажа, че по-добре да караш грозна кола с яка музика, а и то по принцип се китва, ама щом казваш може и с гипсова шпакловка да пробваме ; )

Коментар

Не се карайте аз знам какво трябва да се направи и как, ама трябва време и пари.

Коментар

колега замервал ли си колко децибела вади аз в типото давам 140.2 сега съм сложил музиката във микробус много свири целия град ме знае сложил съм 2 обертона за за среди 30 см. и 2 пайнера направо къри, но не знам как да да сложа клип

Коментар

Ами снимай клипа и го качи в youtube или ако нестане прати ми го по скапа и ще го кача някаде.А несъм го замервал понеже колата не е готова и има още много работа това е само пробно направено такаче има време за замервания.Аз се надявам като е готова да ходя и на някое и друго състезание да представя форума.

Коментар

durex_a написа:
                        ее GbGz ти като караш яко пунто и няяш музика какво моа ти кажа че по добре да караш грозна кола с яка музика а и то по принцип се китва ама щом казваш може и с гипсова шпакловка да пробваме ; )
                        да бе готин тез два дена правих кутия днеска слагам говорителии верно е било кит, а не шпакловка ама ся няя пари за усилвател ...

Коментар

хаха много лошо, я дай да видим какво си сътворил за тези 2 дена

Коментар

във в Vbox7 има клип .арон. се пише

Коментар

Я да Ви върна пак малко на земята Качава ли се разхода от тези неща,в смисъл не от колограмите,а от повишената консумация на електричество ?

Коментар

да ама много малко няма да го осетиш :D

Коментар

Working...
                                X