Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Sound-Vision and BasS

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

хахахах комшо ( Милко) знам знам братле ама в типока беше по добре : ) трябва аз да те хвана пак да ме повозиш в АРОНЧЕТО

Коментар

дайте някоя снимка да гледаме бе )даите да го видим тоя бус и туй типо
      Целта е една,скороста е различна - HGT !

Коментар

aaaa там се обърни към бад Милко, иначе ето от мен нещо : )
        Прикачени файлове

Коментар

Айде фенове на здравия бас,някой да каже на какви настройки му е ампа,че нещо из нета все различно инфо дават. Това което ме интересува е на колко ви е LPF ? Кви херзи търсите или на ухо го карате?МЕрсим

Коментар

Dedra 2.0 написа:
            Айде фенове на здравия бас,някой да каже на какви настройки му е ампа,че нещо из нета все различно инфо дават. Това което ме интересува е на колко ви е LPF ? Кви херзи търсите или на ухо го карате?МЕрсим
            Ами тва е много относително.Всеки си настройва сам на ухо както по му допада.Такаче седни и понастрой, ако несе справиш ще ти помогнем някой ден ако се видим че така можем само на изсут да ти кажем разни работи ама нестава така.Аиде и от мен нещо интересно.http://www.youtube.com/watch?v=ZU1EKbTEoKQ

Коментар

хм това уно твое ли е и защо е с десен вулан ?!?!

Коментар

Има маняци ама няма пари за музика, с тая малка заплата
                Fiat Bravo 1.4 12v

Коментар

Бе то не е само до пари.Все пак купчина ламарина и качествена музика си е малко несъвместимо.Ма Гюфта Гюфта да има поне да е забавно пътуването :D

Коментар

Уното не е мое на моето го глася сега такаче в бъдеще ще разберете за уното.

Коментар

абе даваите бг коли бе наще са по интересни даваите ваши проектиаз скоро ще пусна моя няма да е кои знаи какво но няма да е посно
                      Целта е една,скороста е различна - HGT !

Коментар

Еи тва да клипчета който ги направихме когато пробвахме новата ми придобивка за колата такаче се очаква да сфири още поваче.http://www.youtube.com/watch?v=S9Jxx...eature=related

Коментар

иииииииии батихти братле уплатни си леко джама, че да не станеш като мен аз ходих да търся задния номер на едно приятелче, а после спирахме да си вземем страничното огледало : ) иначе евала въпреки че тези квадрати не ме кефят много, но добре се е получило. А в прочем отзад няма седалки или така ми се стори

Коментар

Идеята кутията на басса да е облегалка.Иначе ще се заваря уплатнява и кво ли още не.Не го правя на майтап наистина искам да го направя, както си трябва така че в бъдеще очаквайте изяви.

Коментар

Ам... да питам колега nikolai_slavista с какъв усилвател си? Аз на скоро си взех Kicker S12L7 и нямам усилвателче още... всъщност имам, но е доста слабичък за тоя говорител Kenwood KAC-820 2x140RMS та това ме интересуваше да те питам какъв и колко парички си дал?

Коментар

Несъм го купил все още, но скоро.Иначе ще е Audio System F2-500 - 550 лв.А ако искаш може да ти измислим някой амп.

Коментар

Working...
                                X