Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Sound-Vision and BasS

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

emzo написа:
    Ти колега, вида ли им гледаш или ги слушаш как звучат ?Ниските от тези колони не чакай, ама вие повечето пък имате бас мечо бас отзаде, как да ги усетите
    И 2 те им гледам и отзадка праи бас мечо бас пък кат си пусна на Софи Маринова - бели рози направо обирам сички точки
    Целта е една,скороста е различна - HGT !

Коментар

F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

хахаахаха пак славка калчева кат неси пускаш добре е

Коментар

Вие се майтапите ама те "Канарите" бичат здраво в багажника като ги наприщите :D :D :D
          Fiat Bravo - 1.8GT /115hp 1997г.
          Audi A4 - 1.9TDi /110hp 1998г.
          Mazda 121 - 1.3GLX / 75hp 1994г.

Коментар

Виждам,че има различни мнения относно хертз.Може пък някой да знае нещо за същите пари (100-110лв) което да свири по добре.Аз тез говорители ги глася за предна линия за среди и високи,затова и искам да е компонентна система.Комбинирана с един плеър малко над средния клас,ще се получи супер комбинация според мен.В този форум пиша защото МЕ ИНТЕРЕСУВАТ мненията на всички вас и затова казвайте какво мислите,а не си мълчете Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 !
            Fiat Tipo
            Corsa b комби !

Коментар

хахаха виж за канарите неса бях сещал да слушам в колата иначе от там се е чувало какво ли не от най мазния кючек до най бесния метъл :Dсега по темата пеца братле земай херцовете и него мисли ! няма да съжеляваш ако нети харесат ша ти ги купя :D

Коментар

за 120 кинта му ги даи виж в гаража с къв плеар съм

Коментар

/me (music) Now playing: 3. c-loc - get in there Викам да земем да са поздравяваме и с някои друга песен така ще може да ги обменяме

Коментар

GbGz написа:
                    за 120 кинта му ги даи виж в гаража с къв плеар съм
                    Тоя плеър е доса на 300лв.предполагам си доволен.
                    Fiat Tipo
                    Corsa b комби !

Коментар

взех го за 510 сега незнам как вървят

Коментар

emzo написа:
                        Колеги, дайте акъл.Как да намаля нивото на фабричните пищялки в Стилото?Няма отделен филтър, само кондензатор на пищялките, сложих R6A мидбаси и свирят в целия диапазон.Търся си филтри сега, но пищялките направо ми бъркат в мозъка.
                        F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

с ножчето и през кабела :D аз поне незнам как може само високите да намалиш просто е така ..

Коментар

А ся де, кажи че не знаеш, ножа не ме устройва Може, но не знам, каква схема ще ми трябва да си сътворя:
                            Прикачени файлове
                            F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Колеги изпадна ми на далавера един паинер http://www.pioneer.eu/it/products/ar...00R/index.html дали си заслужава ???
                              Карал-Fiat Bravo 1.4 /1.6 Stilo 1.6
                              И сега Мръсен дизел. АР 147 1.9 150
                              .

Коментар

cs_aleksandar написа:
                                Колеги изпадна ми на далавера един паинер http://www.pioneer.eu/it/products/ar...00R/index.html дали си заслужава ???
                                Дали си заслужава зависи от парите които ти търсят за него?
                                Fiat Tipo
                                Corsa b комби !

Коментар

Working...
                                X