Колеги някой дали може да намери в нета снимки на музика в типо.Багажници,врати-отливки,мултимедия и разни интериорни промени.Незнам какво да напиша в гуглето за да ми излезнат.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Sound-Vision and BasS
Collapse
X
-
Абе хора кажете как да вкарам тия 16.5 см във вратите ?!?http://www.picvalley.net/v.php?p=u/2...dnFx.JPGЕто снимките, аз обмислям от МДФ да направя фланец 5х7 малко по-голям и в него дупка за 16,5. Приемам всякакви коментари и мнения по въпроса. Може и снимков материал.Fiat Bravo 1.4 12v
Коментар
-
emzo написа:При мен решението беше рязане на ламарината и поставяне на фланец.Така взех колата де... п.с. за бравотоNOW: ???
Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999
Коментар
-
gamencerista написа:Можете ли да пуснете некви снимки да се ориентирам от вашите.NOW: ???
Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999
Коментар
-
Колеги аз намрих нещо докато се ровчих из нета ,да ви предупредя че не правя реклама и нямам никакви лични взаимоотношения с този саит http://www.tme.eu/bg/katalog/anteni-...Parameters%3D1 Това са така желаните готови преходници за говорителиКарал-Fiat Bravo 1.4 /1.6 Stilo 1.6
И сега Мръсен дизел. АР 147 1.9 150.
Коментар
-
Говорителят е 16,5 см. . Аз го имам бас бокс-а , ама ти казвам че за нищо не става - в смисал че са боклуци. Това беше първото нещо което изскубах от колата, заедно с заводската навигацияFiat Punto MK2 HGT 1.8 16V
Опитвам се да стана малко преди да си легна ....хаха
Аз съм животно и имам страхотен нюх- обуняние на сляп и зрение на глух !!!
Коментар
-
да по разкърша малко темата и да разкажа за моят престоящ "проект" започвам с плеара който не е много висок клас ама хич даже но пък ще свърши чудесна работа1.DVD ELITE SX-25TMS с вграден 2.5’’ LCD дисплей/ V-TUNER DVD/DivX/VCD/CD/MP3/MP4/ функция анти шок и така на татък до колкото разбрах плеарчето е с вграден усилвател за предна линия и ще ми свърши чодесна работа2. Басчето е Magnat Expres 10’’ 300w max power /150-300watt 20~1500Hz на 3 Ohm/ за сега мисля да е в затворен обем но ще го чуем как ще е в колата и тогава ще преценим3.усилвателя за магната за сега е двуканален Blaupunkt GTA-260 /2х60 1х180 10-26000 Hz/ ако изкочи нещо друго може да се замисля този да остане за средите отзад 4.За задната линия съм се насочил към Hertz ESK 165 16,5см ии 6,5’’ (несъм ги взел обмислям ги но може и към по-евтин варянт да се насоча)5.Предната линия за сега остава с фабричните елипси на колата и един комплек високо чистотни говорители Pioneer TS-T380R /надявам се да падне някой лев за някоя "отливчица" там/един акомолатор от 62 ah захранващ кабел 8 квадрата и бушон 30 ампера общо взето е това ако се досетя нещо ще допълвампо на доло ще приложа снимки на някой от нещатап.с. не правя "джангъра" да озвучавам улиците а да си озвучавам колата и да ми е кеф знам че някой ще кажат че е слаба работа но за сега толкова
Коментар
-
Elite-а незнам какви настройки ще има,а? Баса ти е 120W RMS- ампа що годе ще го храни.А защо правиш задната линия компонентна и с по-читави говорители от предната. Смени ги предните елипси намали обема и демпвай вратата (разликата е огроооомна) пък тогава дооправяй задницата. Всичко това е валидно,освен ако не обичаш повече звука да ти идва откъм гърба :PFiat Bravo - 1.8GT /115hp 1997г.
Audi A4 - 1.9TDi /110hp 1998г.
Mazda 121 - 1.3GLX / 75hp 1994г.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар