Моето е скромно но си свири ужасно яко :P да раздвижим малко темата.Това е моята скромна музичка + едни пищялки, Елипските са ми на кората отзад и са свързани кам усилвателя.Другите са на оригиналните гнезда кам СД-то.Дано ви хареса. :P
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Sound-Vision and BasS
Collapse
X
-
Добре изглежда, дано и така да се чува .Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
тц имам нова придбивка в багажника (Hertz ES300D май е несъм сигорен за модела 12’’) и усиловател тъндер знам че усилователя ще се уплюе много ама времена работа ( те времените неща най постоянни остават ама какво да се прави) та искам да попитам стапалцето загрява и се включва защитата през 10 мин и ми се струва че неми е добра масата защото е закачена за копето малко на никъде та някой ако има бравок и фаща маса от купето в багажника някъде да даде малко акъл ако може благодаря многоснимки евентуално утре
Коментар
-
PaUnOff написа:Вдигаш задната седалка и някаде по средата(под ватата) имаше един болт,който си излиза от купето....аз използвах него-тръкнах с шкурка,сложих му една шайба и една гайка и заспа работата
Коментар
-
Еми нещо усилвателя е прецакан явно... Още като го купи нов ли така правеше?Всъщност напиши една темичка в tuning.bg ,там има разни умове...те ще ти подскажат! (ако адреса се приема като реклама на друг сайт нека модераторите изтрият мнението)Fiat Bravo - 1.8GT /115hp 1997г.
Audi A4 - 1.9TDi /110hp 1998г.
Mazda 121 - 1.3GLX / 75hp 1994г.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар