Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Промяна на панела на таблото

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Колега, виж тези теми:http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...4616както и тази:http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=6112
    ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати

Коментар

тези пичове както са си боядисали конзолите доста добре им се е получило. както казаха даже "Джам" е станало Обаче мамкаму и колата ми е сива и вътре таблото сиво къф цвят да го боядисам просто незнам.Несе чудя к’ва простотия да измисля ,но просто много постно ми се стува ватре като влезна.Всичко нек’во сиво,депресиращо такова Yellow_Flash_Colorz_PDT_21

Коментар

Прасни в махагон и пепелниците и виж продъжи централната конзола с тази около скоростния лост и ръчната.Да се получи един дълъг махагон през половината кола.После помисли и за някой детайли по вратите и двата края на таблото за да е разпръснат махагона развномерно и симетрично. И ако сложиш фолио вече задължително слагай някакво покритие на предния джам че от слънцето става на мехури.

Коментар

Dedra 2.0 написа:
          Прасни в махагон и пепелниците и виж продъжи централната конзола с тази около скоростния лост и ръчната.Да се получи един дълъг махагон през половината кола.После помисли и за някой детайли по вратите и двата края на таблото за да е разпръснат махагона развномерно и симетрично. И ако сложиш фолио вече задължително слагай някакво покритие на предния джам че от слънцето става на мехури.
          Колега тази идея много ми допадна. и мой приятел ми я подхварли и мисля да се заемам

Коментар

Dedra 2.0 написа:
            и за капак меташ няколко дъбови цепеници на задните седалки и си бетон дет викат хората.. от мен съвет :централната конзола тази на километража ,тея на копчетата за стъклата и дръжката на жабката ги прасни някои черен цвят би било красиво според мен от колкото тая дървения всеедно гледам някоя стара мерцедесовица....незнам аз лично това бих ти препоръчал...успех!

Коментар

Паяче,а с ръка на сърцето ще си признаеш ли в какво предпочиташ да седнеш и къде се чувстваш по-конфортно - в стара мерцедесовица ли или в пластмасовия свят на сивото?

Коментар

Dedra 2.0 написа:
                Паяче, а с ръка на сърцето ще си признаеш ли в какво предпочиташ да седнеш и къде се чувстваш по-комфортно - в стара мерцедесовица ли или в пластмасовия свят на сивото?
                ем малко сложен въпрос никога не съм харесвал голямите луксозни коли можеби защото никога не съм имал или не знам, но всеки божи ден сядам в пласмасовия сив цвят и може и да съм луд, но ми харесва ти кое би избрал ратана или пластмасата.. в тоя случай
                Прикачени файлове

Коментар

Спайдер и аз всеки ден сядам в сивата си пластмаса и определено излизам депресиран Yellow_Flash_Colorz_PDT_31 Искам да свежна нещо вътре.

Коментар

Абе по тея две снимки които си сложил сериозно може да се помисли кое предпочитате..."старата школа " доста добре си изглежда!

Коментар

http://lifeintheklane.files.wordpres...08bu_en043.jpgБих седнал в това!

Коментар

Оу оУу аз бих живял в това

Коментар

Аз пък бих спал с "това" Yellow_Flash_Colorz_PDT_02

Коментар

SHB написа:
                            В дупките за чашките ли :D :D :D Извинявам се за спама :D

Коментар

Dedra 2.0 написа:
                              SHB написа:
                              В дупките за чашките ли :D :D :D Извинявам се за спама :D
                              Надценяваш ме колега, дори и аз не мога да ги уплътня! :D

Коментар

добре печелите, но все пак ми допада съвременното, не съм много почитател на старата школа... обичам нещата да са от бъдещето...

Коментар

Working...
                                X