Колеги току що се връщам ходих и си купих спортен филтър К&Н даже успях да го сложа.Реплейсмънт е и го сложих лесно.Ще покарам малко и ще видя за какво става въпрос.Ама я споделете и вие как се чувства колата ви с такова филтърче?
добре се чувства колата аз имам от доста време спортен филтър и да ти кажа има разлика преди със оригиналния и със спортния. като сложих спортния все едно и махнах тапата на белия дроб ся смуче колко иска
Джак да ти кажа сега се прибирам точно ходих малко да поразтрия колата и м исе струва,че тая мощност я усещам във високите обороти при теб така ли е?Между впрочем аз много харесвам Велико Търново.
ами колега разхода немръдва колкото толкова. самоче някой се оплакват че разхода им се повишава от спортния филтър нее вярно това че е от филтъра. просто като си караш колата със този филтър звукът е много як. и несъзнателно натискаш повече педала на газта за да чуеш този звук!!!
Ами предполагам,че ще му отпушиш носа на дизела.Предполагам като във спорта при спортистите повече въздух повече кислород.Повече кислород повече сила и мощност.Само ако слагаш конусен гледай да го изолираш добре да не смуче топъл въздух,защото ще се получи обратен ефект така мисля ,че ще я спънеш така.
Какъвто и да е ще е вързан към тръбата която си е и сега за да може да гълта студен въздух отпред! А след време надявам се като на проектчето от подписа
Какъвто и да е ще е вързан към тръбата която си е и сега за да може да гълта студен въздух отпред! А след време надявам се като на проектчето от подписа
А какво ще стане колеги ако сложа такова готино филтърче на дизел ?!
Колега, аз съм с K&N на браво като твоето. Няма почти никаква разлика в ускорението на колата, направо да си кажем че няма никаква Сигурно е по-добре, но не е толкова по-добре че да се усети. За тези филтри има още поне 10 теми, потърсете и ще видите че различни хора са си казвали впечатленията. Идеята на този филтър е да чисти добре въздуха и да не го сменяш на 5000 - 6000 km, а и ако правиш някакъв тунинг на двигателя, филтъра няма да спъва нещата толкова много.
Да ти кажа колега не знам как стоят нещата с газовите ингекциони но си мисля като е на газ колата ти съм чувал,че е възможно да загрява по бавно автомобила.
Коментар