Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Искам съвет

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Искам съвет

Колеги от 2 дена съм собственик на Фиат Браво и искам повече информация как мога да увелича грубо казано мощността му и да подобря стабилността му.Надявам се да си получа отговора преди да ме баннат.Благодаря за всички съвети.

О.К....айде да видим. Имай в предвид, обаче, че познавам стила на писане на "Alfa...", който вече баннахме. Да предположим, че си друг човек. Нали се сещаш, че ако пак си ти/той, това неимуверно ще се усети. Оставям те да пишеш на спокойствие, но ще те наблюдавам. Влизам тук за удоволствие и не ми е особенно приятно да се занимавам с простотии, но колкото и да съм грозен и брадясал, толкова съм и упорит. Профила ти е във "фейвъритс" на браузъра ми. Чистя старите ви боклуци и ти давам възможност да започнеш наново.... Успех

Коментар

Re: Искам съвет

Tzarevo написа:
      Колеги от 2 дена съм собственик на Фиат Браво и искам повече информация как мога да увелича грубо казано мощността му и да подобря стабилността му.Надявам се да си получа отговора преди да ме баннат.Благодаря за всички съвети.
      Колега,май незнаеш какво точно искаш!Караш Браво ама какво,да не сме ясновидци?Освен това имаше някъде тема за повдигане на конете на 1.6 16(от друга тема останах с впечатлението че си с такъв мотор),но ти въобще не си ползвал търсачката за да провериш.Накрая и не на последно място не мислиш ли че малко си се разбързал - 44 мнения за един ден след регистрацията,малко по-кротко
      Peugeot Partner 1.6 HDI - служебно

Коментар

Re: Искам съвет

Коментар

Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 Yellow_Flash_Colorz_PDT_06 звяр !
          Renault Clio Baccara 1.8 SPI 90hp
          Бившо: Fiat Bravo SX 1.6 16v 103hp

Коментар

Не аз съм с тази Алфа а моят прител,който ми навлече бая неприятности и едвам се добрах до форума.А настина неговата Алфа върви много и наситина е 168 коня ама и бая пари се изруси за нея де.Карал съм я няколко пъти но аз си имам ФИАТ Браво 1.6 16v 103 коня.А за мненията не сиакм да прекалявам просто ми е интересно да си пишас колеги.Между впрочем гледам,че имам предупреждение а обещах на Авео да не допускам грешки но не знам какво означава тази точка която ми е написал там колегата модератора.

Коментар

Working...
            X