Колеги от 2 дена съм собственик на Фиат Браво и искам повече информация как мога да увелича грубо казано мощността му и да подобря стабилността му.Надявам се да си получа отговора преди да ме баннат.Благодаря за всички съвети.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Искам съвет
Collapse
X
-
Явор Митев
О.К....айде да видим. Имай в предвид, обаче, че познавам стила на писане на "Alfa...", който вече баннахме. Да предположим, че си друг човек. Нали се сещаш, че ако пак си ти/той, това неимуверно ще се усети. Оставям те да пишеш на спокойствие, но ще те наблюдавам. Влизам тук за удоволствие и не ми е особенно приятно да се занимавам с простотии, но колкото и да съм грозен и брадясал, толкова съм и упорит. Профила ти е във "фейвъритс" на браузъра ми. Чистя старите ви боклуци и ти давам възможност да започнеш наново.... Успех
-
Re: Искам съвет
Tzarevo написа:Колеги от 2 дена съм собственик на Фиат Браво и искам повече информация как мога да увелича грубо казано мощността му и да подобря стабилността му.Надявам се да си получа отговора преди да ме баннат.Благодаря за всички съвети.Peugeot Partner 1.6 HDI - служебно
Коментар
-
deadairplane
-
Не аз съм с тази Алфа а моят прител,който ми навлече бая неприятности и едвам се добрах до форума.А настина неговата Алфа върви много и наситина е 168 коня ама и бая пари се изруси за нея де.Карал съм я няколко пъти но аз си имам ФИАТ Браво 1.6 16v 103 коня.А за мненията не сиакм да прекалявам просто ми е интересно да си пишас колеги.Между впрочем гледам,че имам предупреждение а обещах на Авео да не допускам грешки но не знам какво означава тази точка която ми е написал там колегата модератора.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар