колеги кажете какво да пипна по пунтака за му вдигна мощноста мотора е 1.6 90 коня , има чип , спортен филтър ся ще му махам катализатора , кажете какво още да пипна по него
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Performance за пунто
Collapse
X
-
Mupo_87Етикети: –
-
Re: performance
Mupo_87 написа:колеги кажете какво да пипна по пунтака за му вдигна мощноста мотора е 1.6 90 коня , има чип , спортен филтър ся ще му махам катализатора , кажете какво още да пипна по негоNissan Primera 1.6 16v P11
ex.Fiat Bravo 1.6 16v
-
Mupo_87
kantarev написа:Mupo_87 написа:колеги кажете какво да пипна по пунтака за му вдигна мощноста мотора е 1.6 90 коня , има чип , спортен филтър ся ще му махам катализатора , кажете какво още да пипна по него
Коментар
-
Mupo_87
...
Mescalin написа:не само двигател , а едно цяло ГТ според мен.
Коментар
-
ми не ги разбирам тези хора хем имат една да си чешат крастата , хем искат още една ми с филтър и генерацийа няма да направиш кои знае колко много наи лесния ти вариант е едно съпротивлениице на температурния датчик и да пуска малко повече горивце , ако не ти харесва , чип филтър генерация и ще изкараш около 18 коняPower Under Pressure
Коментар
-
Mupo_87
.....
WhitePower написа:ми не ги разбирам тези хора хем имат една да си чешат крастата , хем искат още една ми с филтър и генерацийа няма да направиш кои знае колко много наи лесния ти вариант е едно съпротивлениице на температурния датчик и да пуска малко повече горивце , ако не ти харесва , чип филтър генерация и ще изкараш около 18 коня
Коментар
-
Re: .....
Mupo_87 написа:WhitePower написа:ми не ги разбирам тези хора хем имат една да си чешат крастата , хем искат още една ми с филтър и генерацийа няма да направиш кои знае колко много наи лесния ти вариант е едно съпротивлениице на температурния датчик и да пуска малко повече горивце , ако не ти харесва , чип филтър генерация и ще изкараш около 18 коня>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
-
Mupo_87 написа:kantarev написа:Mupo_87 написа:колеги кажете какво да пипна по пунтака за му вдигна мощноста мотора е 1.6 90 коня , има чип , спортен филтър ся ще му махам катализатора , кажете какво още да пипна по него
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар