Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Малко помощ за предния спойлер на Пунто

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Малко помощ за предния спойлер на Пунто

Здравеите ето ми количката с нова регистрация искам да питам може ли да са направи нещо по предния споилерче е леко изкъртента мисълта ми е дали може да са китоса или нещо от сорта щот не съм много на ясно с тез неща мерси
    Прикачени файлове
    Целта е една,скороста е различна - HGT !

И аз не разбирам от стъклопластика ама искам да ти кажа , че колата ти изглежда много добре
    now. BMW E39 523i '98 170hp
    ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
    ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp

Коментар

според мен си е перфектна :=) 1 въпрос , колко пари ти излезна?

Коментар

Re: Малко помощ

GbGz написа:
        Здравеите ето ми количката с нова регистрация искам да питам може ли да са направи нещо по предния споилерче е леко изкъртента мисалта ми е дали може да са китоса или нещо от сорта щот не съм много на ясно с тез неща мерси
        По принцип няма проблем да бъде оправена, зависи какво и е може да има нужда от стъкломат може и само от мрежичка и китдай още снимки на тази красавица да я видим
        FIAT - TIPO 2.0i.е

Коментар

1 парченце около 2 см някаде е падналосамо това е малко е ама ма дразни снимки има в гаража ми

Коментар

GbGz написа:
            1 парченце около 2 см някаде е падналосамо това е малко е ама ма дразни снимки има в гаража ми
            e щом е така може и да не си усложняваш работата и да китосваш и т.н. отиди да ти направят същия цвят боя и леко го пръсни.Но ако ти се занимава аз незнам и 2 сантиметра как ще я китосат
            FIAT - TIPO 2.0i.е

Коментар

ами колега ако са боядиса само с времето ше се разкърти още повечетряя да са китоса или нз не му разбирам затова тарся помощ

Коментар

Сори за ,ама не се здържах мисля,че така ако я боядисаш ще изглежда много яко
                Прикачени файлове

Коментар

Аууу в никакъв случай! Така е идеално.
                  >>> PUNTO POWER - HGT<<<

Коментар

хаха и на мен не ми харесва как си я направилАиде моля по темата то комаи никои не разбира от такиз раоти тряя дирекно да варя да тарся някои маистор ..

Коментар

Бронята е стъклопластова нали?в такъв случай се лепи от вътре със епоксидна смола и стъклен плат.Отгоре кит и боядисваш

Коментар

.....

mais написа:
                        Бронята е стъклопластова нали?в такъв случай се лепи от вътре със епоксидна смола и стъклен плат.Отгоре кит и боядисваш
                        точно с смола и с стъклени нишки кита използвай колкото да изгладиш повърхноста на бронята

Коментар

Ако ти го прави майстор всеки кадърен ще го оправи Ако го правиш сам 1.сваляш бронята 2.купуваш си стъкломат(стъклена вата) 3.купуваш си смола 4.Купуваш си шкурка номер според зависи примерно 60/80 и някоя по финна за завършек... 5.налагаж стъклената вата и върху нея смола хубаво без да пестиш когато засъхне така повтаряш упражнението няколко пъти....и директно на бояджия....
                          ...

Коментар

много ви благодаря намерих 1 приятел ще ми го оправи със стъклени нишки и влакнест кит (без пари )само трябва да си намеря някои с пистолет да го напраска посли и да си купя боя дано да го направят кадърно ..

Коментар

Working...
                            X