Здравеите ето ми количката с нова регистрация искам да питам може ли да са направи нещо по предния споилерче е леко изкъртента мисълта ми е дали може да са китоса или нещо от сорта щот не съм много на ясно с тез неща мерси
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Малко помощ за предния спойлер на Пунто
Collapse
X
-
Re: Малко помощ
GbGz написа:Здравеите ето ми количката с нова регистрация искам да питам може ли да са направи нещо по предния споилерче е леко изкъртента мисалта ми е дали може да са китоса или нещо от сорта щот не съм много на ясно с тез неща мерси
Коментар
-
GbGz написа:1 парченце около 2 см някаде е падналосамо това е малко е ама ма дразни снимки има в гаража ми
Коментар
-
Mupo_87
.....
mais написа:Бронята е стъклопластова нали?в такъв случай се лепи от вътре със епоксидна смола и стъклен плат.Отгоре кит и боядисваш
Коментар
-
Ако ти го прави майстор всеки кадърен ще го оправи Ако го правиш сам 1.сваляш бронята 2.купуваш си стъкломат(стъклена вата) 3.купуваш си смола 4.Купуваш си шкурка номер според зависи примерно 60/80 и някоя по финна за завършек... 5.налагаж стъклената вата и върху нея смола хубаво без да пестиш когато засъхне така повтаряш упражнението няколко пъти....и директно на бояджия.......
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар