Колеги имам един въпрос за ауспуховата система...Значи ,ще има ли ефект ако се сложи един резонатор(http://www.topspeed.bg/product.php?iid=1501) и едно спортно крайно гърне(http://www.topspeed.bg/product.php?iid=1407) или ефекта ще е само един тътен като натиснеш газта?Не искам да гърми ,а да има плътен звук на ниски обороти ,а на високите е ясно че ще е по-шумна!Този резонатор ,ако не се лъжа е средно гърне нали? Моля за съвети и мнения ,защото се чудя доста за права генерация ,но там ще е доста по шумна според мен...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ауспухова система.
Collapse
X
-
колега аз съм със спорто крайно гърне. махнах катализатора сложих траба след него резонаторно гърне и накрая спортното "Bosal Prospeed". изкарва плътен звук на ниските обороти. е то много зависи и какво е крайното гърне. аз преди бях сложил само една тръба от резонаторното гърне до края и направо ми се надуваше главата ама неща да ти казвам какъв звук имаше. сега с това гърне крайното съм бомба нито много брамчи нито малко с една дума "ИДЕАЛНО"!
-
на моето пунто звука е много приятен и боботи като голяма машина ама аз съм с търбина и малки глуши, правиха я в асеновград от неръждавейка което значи вечно ако ти се ходи до там събота и неделя ако я сгобят можеш да я чуеш и сам да прецениш дали те кефи или не + това е на 63 мм има снимки в раздела тунингPower Under Pressure
Коментар
-
Колега ,знам я твоята Точка ,и много ми допада ,ама мнооого! Колицата е много добра!Колко ти излезе генерацията с и без колектора ,защото си мисля да не сменям колектора!Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Коментар
-
ако не слагаш турбина няма смисал да сменяш колектора ми окло 350 бяха трабите и резонатора и кривките 500-600 някъде ми излезе но не знам точно колко че аз съм корпоративен клиент и ми правят много неща на купговориме че всичко е нераждъвейка ако решиш драсни едни лично да ти пратя тела на човека да си говорите направоPower Under Pressure
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар