Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Затъмняване на прозорци - до колко е позволено?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

и въпреки всичко всеки ден виждам затъмнени предни стъкла на всякви коли без синя лепенка на тях. съмнявам се да го играят на риск.
    Fiat Stilo JTD ....sold
    Volvo C 70 ....

Коментар

проблема решен

От 20лв до 50лв в документите за всеки случай вършат чудесна работа !!! И най-добре да са по десетачки, че понякога нямат да върнат :P
      Красота - http://www.youtube.com/watch?v=Fe-w2TdG0Qo

Коментар

Grisha написа:
        karal fiat написа:
        както и да го направиш за забраненото глобата е 20лв.
        За предните ти спират колата от движение като стой та гледай,не знам къде ги измисли тия 20лв
        За спиране от движение незнам каде го прочете. 20лв идват от посочения член. За колегата дето казва че няма дело аз казвам има срещу деиствията на полицаите. Личен опит. Както каза колегата Жорко във другия форум съм го описал точно. Нито един полицай в бг няма право да спре кола от движение с изключение на посочените в закона случаи. Пак казвам и го твърдя за затъмнени стъкла глобата е 20лв. От опит казвам след дело даже и 20лв. не пипват и им се смееш нагло и ги налагаш както си изкаш.

Коментар

Re: проблема решен

kazan написа:
          От 20лв до 50лв в документите за всеки случай вършат чудесна работа !!! И най-добре да са по десетачки, че понякога нямат да върнат :P
          за 100лв. ги осъдих и си купих кола за тяхна сметка а ти ако имаш желание и 200 слагай.

Коментар

При първа възможност слагам черните стъкла
            Красота - http://www.youtube.com/watch?v=Fe-w2TdG0Qo

Коментар

Чл. 105. (Изм. - ДВ, бр. 43 от 2002 г., в сила от 26.04.2002 г.)(2) Ограничаване на видимоста през стъклата на задните врати на леките автомобили, както и намаляване на прозразността им, СЕ ДОПУСКА само ПРИ НАЛИЧИЕ на огледала за виждане назад от двете старани на автомобила.Значи е разрешено за петата врата.
              Брава 1,6 16V; Джанти 16-ки - по договаряне - 4 бр.:
              http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=88126

Коментар

Не го слушаи ако затъмниш предните прозорци с 25% ще ти се увеличи акта с толкова. Yellow_Flash_Colorz_PDT_03
                Некъдърността е винаги в компания-талантът винаги е сам.

Коментар

vsd написа:
                  Ясно. И аз мислех да затъмня малко предните прозорци, не за гъзария, а просто да не ми пече толкова силно слънцето. Изглежда няма да си струва занимавката обаче.
                  Колега има фолио на 3М,20 или 30% се води (истински проценти,не илиенски) не можеш да кажеш че има фолио на колата въобще и отбивало 99% от вредните лъчи,изгарящите :D Един приятел си сложи така и е много доволен
                  ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT

Коментар

здравеите колеги прочетох сички постовеи стигнах до извода че е позволено затамняването само по фабричен път демек колата варви с такива джамове и прозорци но само задните и задното стъклобаща ми има Santa Fe и не му правят проблеми(фабрично тунирани)а моито фиатче е с фолио обаче е направено както трябва не се виждат ъглите. Седи сеедно е тунирано та мисалта ми е че ако колата е приблизително нова може да минете с тази лъжа :P
                    Целта е една,скороста е различна - HGT !

Коментар

S.p.A написа:
                      Не го слушаи ако затъмниш предните прозорци с 25% ще ти се увеличи акта с толкова. Yellow_Flash_Colorz_PDT_03
                      на черно или по светло си е 20лв.

Коментар

Grisha не мисля,че за затъмнени предни стъкла ще му спрат колата от движение.Не съм съгласен.Но актче ще отнесе със сигурност и няма да може да го обжалва.

Коментар

Да ей това е най-лошото в цялата работа, че, въпреки че закона е разрешил фолио, от друга страна е забранил обжалването на неоснователно съставените актове. По тоя повод може да се сезира направо законосъобразноста и на двата взаимно изключващи се закона, доколкото стигат познанията ми в областа на правото, но това си е мое лично мнение, и срещу държавата обикновено мнението ми се оказва погрешно, та да живеят петолевките, десетолевките и двадесетолевките, защото правотата ако не се купи с пари се купува с малко повече пари или се плаща акта ако той излиза по-малко пари - нали се сещате. Да му бера лайката и Булгаристан, в Германия може да имаш фолио у нас не можело, но можело да се цеди данъкоплатеца ... извинявам се, но ако са Ви глобявали колкото мен и Вие ще пишете като мен... та по същество - ето къде го има резултата: http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...=asc&start=315 от биташкото ми изпълнение, защото се оказа, че това фолио дето ми го скъсаха в КАТ е струвало 52 ЕВРО и се принудих да сложа от 5 лева, на пук ... щото не е трябвало да ми го махат преди да ми дадат бългалрските номера, ако бяха спазили закона ... сега да ги съдя ли и аз за да си избия от парите за глоби, вие ми кажете?!
                          Брава 1,6 16V; Джанти 16-ки - по договаряне - 4 бр.:
                          http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=88126

Коментар

Working...
                          X