Днес вечерта видях колата на колегата по - горе Наистина е супер и в момента мн се колебая дали да стане и моя километраж син ... евала Роска
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Плазмен километраж
Collapse
X
-
А дали ги има плазмени километражи за Стило, защото търсих в много сайтове ,ама не открих нищо.Намерих за някой други модели на Фиат, но за моя Фичо никакви ги няма. :DВиж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
Коментар
-
колеги аз в най-скоро време ще си правя километража на новото ми браво ето така .... http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=41548и ще кача снимки .... даже по-подробни от тези които сам ги правил на старото .... а и ми е интересно кой е новия собственик .... на старото ми бравооо ..... ако е тука нека да пише естествено забравих да кажа ... относно диодната лента .. 1м. е 35лв. и има варианти за сменяване на цвета ... докато пти т.нар. плазмен километраж .... имаш синьо за 170лв. и нищо повече .... хубавото е че в тея 170лв. е включен и монтажа и не се занимавате с глупости .... но все пак това са доста пари и предполагам че доста от колегите ще се съгласят с мен и ще са на мнение че е по добре да си го направиш сам за 50лв. (имате още някои работи за 10-15лв. които ще ви трябват) отколкото да давате 170лв. на гладен коремAUDI 1.8 20V TURBO
ex - FiAT BRAVO 2.0 20V, 1.9 JTD ++, 1.8 16V+газ, Alfa Romeo 1.9 JTD
Коментар
-
Плазмен километраж ...Кое му е плазменото само не разбрах на въпросния километраж.Къде и какъв е газа между двата панела, че нещо не мога да се сетя?Това малко, като Lada-та на комшията. Отпред емблема на Mercedes, а отзад пише Abarth..:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
колеги много ви се моля пренасочете ме кум темата в която имаше сканирани бели и незнам си кви километражи за браво, цял ден се ровя и търся но без успех.И много моля да ме извините за спама просто нямах нерви вече да търся дано ме разбиратеКарал-Fiat Bravo 1.4 /1.6 Stilo 1.6
И сега Мръсен дизел. АР 147 1.9 150.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар