Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бравока ми - какво ще кажете?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

снимай я пак да я видим от друг ъгъл.
    Fiat Bravo 1.4 12v Turbo Makaron

Коментар

B1keP_B0y написа:
      и аз миля че няма фотошоп на тая снимка, просто сайта не дава по висока резолюция и се е сбръчкала
      А ако погледнеш УАЗ-ката - изобщо не е сбръчкана, интересен фотоапарат - това дето е на фокус е на зигзаг, а това дето почти е на фокус - е като непипнато от... сгъвачката... ама лошо няма бе - колата ако на живо изглежда така си е цигания от всякъде без ’жантите.
      Steliyan's Life!
      FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

Сложи му един спойлер на задната врата ще е 10х по- добре от фолиото, което на всичко отгоре ти пречи да виждаш от вътрешното огледало.
        Brava 1.2 16V 82 к.с. 2000г.

Коментар

аве с тоя моя въппос ме разбраха 2-ма човека (аз понеже не съм конфликтна личност :P ) не исках да правя догадки за произхода на снимката П.С - ама те хората направиха аз само ги зарибих хахахахахх
          Толкова е лесно да поправяш другите. Толкова е трудно да поправяш себе си

Коментар

фиата сега е така виждал съм го на живо е по готян
            Целта е една,скороста е различна - HGT !

Коментар

GbGz написа:
              фиата сега е така виждал съм го на живо е по готян
              Колега подписа ти ме разби. омалях да се смея да е жив и здрав шишо бакшишо ИЗВИНЯВАМ СЕ че не е по темата!!!

Коментар

хахаха тои е смешен но ако се замислиш реално е така

Коментар

Браовка ти е добър и аз вчера ходих да му купя джанти на моя и му купух 15" Енцо и 4 чисто нови гуми Семперит 195/50.Добре изглежда нормален и аз винаги съм си мечтал за бяла спортна гъзарска кола ама сега моята е червена.

Коментар

Колега съгражданин "GbGz" благодаря за потвърждението и не само на теб а на всички които изразиха мнение относно вида на колата, а не качеството на снимката. GbGz качи една- две снимки на пунтото ти за да видят колегите за какво става въпрос при теб- според мен караш най- красивото Пунто в региона
                    Bravo TD100 98'- това в Гаража
                    Brava TD100 96'- Мир на праха и...
                    Bravo TD100 97'- новата придобивка на брат ми....
                    Какво остана да ви кажа освен "Fiat Diesel Power Forever"

Коментар

Теглича е номер 1 ... и аз ще слагам такъв да мога да мъкна мини яхтата .... :P :P :P :P :D :D
                      Красота - http://www.youtube.com/watch?v=Fe-w2TdG0Qo

Коментар

Gosho 777 нали познаваш дяволчетоаз имам къща там мои да си барнем някои среща да го разгледаш

Коментар

sUkI написа:
                          http://forum.fiat-bg.org/garage.php?mode=view_gallery_item&type=garage_gall ery&image_id=796ето го бравото бе (rofl)
                          на това браво му липсва теглича...а колеги относно теглича аз не съм сигурен дали знаете за какво служи най-често на жените .... ем това е нова универсална парктроник система която предпазва от неприятен удар в друга кола или стена такаче нека си го има много помага :P :D

Коментар

Tzarevo написа:
                            Браовка ти е добър и аз вчера ходих да му купя джанти на моя и му купух 15" Енцо и 4 чисто нови гуми Семперит 195/50.Добре изглежда нормален и аз винаги съм си мечтал за бяла спортна гъзарска кола ама сега моята е червена.
                            Дааа, те джантите са по-важни от гумите... да беше си купил едни хубави гуми и по-евтини джанти... ама нейсе...
                            Steliyan's Life!
                            FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

jenshen73 написа:
                              B1keP_B0y написа:
                              и аз миля че няма фотошоп на тая снимка, просто сайта не дава по висока резолюция и се е сбръчкала
                              А ако погледнеш УАЗ-ката - изобщо не е сбръчкана, интересен фотоапарат - това дето е на фокус е на зигзаг, а това дето почти е на фокус - е като непипнато от... сгъвачката... ама лошо няма бе - колата ако на живо изглежда така си е цигания от всякъде без ’жантите.
                              Напълно вярно за циганията!
                              BRAVO 1,6 16V. Много бяга!

Коментар

DarkSPIDER написа:
                                sUkI написа:
                                http://forum.fiat-bg.org/garage.php?mode=view_gallery_item&type=garage_gall ery&image_id=796ето го бравото бе (rofl)
                                на това браво му липсва теглича...а колеги относно теглича аз не съм сигурен дали знаете за какво служи най-често на жените .... ем това е нова универсална парктроник система която предпазва от неприятен удар в друга кола или стена такаче нека си го има много помага :P :D
                                Аз така по видими външни белези не съм жена,но пък се възползвам от "парктроника".Като си взех фиатчето имаше един куп цигании вкл. калобрани от москвич и пищялки "No name" вързани към двулентови pioneer ...та бех решил и теглича да сваля,1 щото мислех че не ми трябва,2 щото очевидно беше сложен от тарикатлък,нямаше извод за електричество та дефакто нищо не можеш да свържеш към него,но след като изкъртих едно бетонн блокче с/у паркирне(талант се иска за тая работа) от разсеяност ми стана ясно,че "парктроника" спасява брони!!!

Коментар

Working...
                                X