Какво ще кажете за новите ми джанти и пружини.......абе въобще за Бравока
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Бравока ми - какво ще кажете?
Collapse
X
-
Влади написа:Теглича и лепенката на задното скъткло са кофти. Иначе черни стопове ще седят много яко на бялата бояRenault Clio Baccara 1.8 SPI 90hp
Бившо: Fiat Bravo SX 1.6 16v 103hp
Коментар
-
джантите са 15’за теглича- работа какво да се прави за лепенката- лично на мен ми харесва много, имах и отпред но заради шапкарите я махнахчерното фолио- аз съм си го правилЗа Бравото като цяло- имам един приятел със същото Браво(пак бяло, с черно фолио, с ниски пружини, с бяла лента отзад, пак ТД100) с разлики: той има лента отпред, халогени и петолъчки джанти и като цяло малко хора ни разпознават в града, на което лично се кефя понеже с него често сме на една маса и съгласуваме какво и как да направим, а не да се копираме без да се познаваме.Пробвайте- доста е интерересно като ти кажат "вчера те видях еди къде си" а ти не си бил там )Bravo TD100 98'- това в Гаража
Brava TD100 96'- Мир на праха и...
Bravo TD100 97'- новата придобивка на брат ми....
Какво остана да ви кажа освен "Fiat Diesel Power Forever"
Коментар
-
4uk1t написа:с какво си си снимал колата колегаSteliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
darkveidar написа:един въпрос ако не е тайна де колко вървят такива джантета доло горе ? Нови или стари си ги взимал ? Предполагам че са 4х98 че искам да слагам такива на типото ако намеря и 16 ки със същата шарка най добреSteliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
sUkI
-
първо да благодаря на колегите: "JacK`DanielS" , "sUkI" Колата е снимана с ефтино цифрово фотоапаратче и понеже беше с голяма резолюция я смачках с "Paint"."By4kaTa" и "jenshen73" като си мислят че е фотошоп да ми пишат по 1 ЛС и да има дам номера ми, че като минават през Габрово да ми звъннат да им я покажа на живо А на jenshen73 ако колата му е само да се вози и има други за работа- евала му, аз все още се возя и работя с 1......... За колегата darkveidar: джантите ги взех миналия ден за 390лв с гумите. Еленов рог са и имат малко надрано по "роговете" понеже са изнесени навън, но с боядисване ще станат 6... а да 4х98мм саBravo TD100 98'- това в Гаража
Brava TD100 96'- Мир на праха и...
Bravo TD100 97'- новата придобивка на брат ми....
Какво остана да ви кажа освен "Fiat Diesel Power Forever"
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар