Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Задно крило за крома ???

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Задно крило за крома ???

Къде могат да намера задно крило за Кромичката ми, нещо като от Субару Импреса на багажника Yellow_Flash_Colorz_PDT_02

Re: Задно крило за крома ???

vin_d написа:
    Къде могат да намера задно крило за Кромичката ми, нещо като от Субару Импреса на багажника Yellow_Flash_Colorz_PDT_02
    колеги кажете ми от каде да си набавя някакъв споилер за задната вратаза сеа мн.ме слуша колата и искам да почерпя с едно таквоз тунинингче.........много ми харесва виждал съм

Коментар

Re: Задно крило за крома ???

vin_d написа:
      vin_d написа:
      колеги кажете ми от каде да си набавя някакъв споилер за задната вратаза сеа мн.ме слуша колата и искам да почерпя с едно таквоз тунинингче.........много ми харесва виждал съм
      Защо не й сложиш нещо по-семпло ,това като на Импреза-та няма ли да е много крещящо при положение ,че нищо друго не е пипано по външния вид на колата?Ако питаш мен ще е яко тези дето са като козирка на капака...ако се сещаш де ,но все пак колата е твоя и важното е на теб да ти харесва... Айде ако намериш пускай снимки да я видим...
      Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
      Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
      EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

Коментар

Тука в София има колкото щеш разни такива псевдо тунинг фирми и има това онова, но наитина такова като на импреза няма ли да и дойде малко кич
        кара Fiat Tipo 1.6 ,Fiat Tempra 1.8 16V

Коментар

е не чак такоз, малко пресилено ше седи ми се струва http://www.lion-tuning.com/сполери 338 ; 474 ; 596 ; 576 ; или кат не сеиди добре м/е би 53,51.тука пък има и за фиат гледам и 1 крома има правена ма мн.претруфена е ми се струва,не ми аресва ичhttp://www.lion-tuning.com/fiat/fiat.htm козирка допада ми и крилото на темпрата с ном.4 /тез горните са номера на моделите в линка който ми допадат/тези по-горе са спойлерите който ми харесаха изчистени и малко ръбати ма не прочетах хубави раб.за фирмата производител

Коментар

Има разни щуротии ама нещо много тъпо са си направили каталога
            кара Fiat Tipo 1.6 ,Fiat Tempra 1.8 16V

Коментар

Мисля , че видях такова крило на една крома , която е на вторични суровини. Ако все още те интересува пиши ми ЛС и ще отида да видя (това нещо е извън Варна и трябва да си създам нарочен път).
              ПОДКУПИ ПРИЕМАМ САМО В ПЕТЪК !!!

FIAT CROMA 2000ie 8V 1987год.

Коментар

Working...
              X