Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Боядисване в два цвята, как ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Боядисване в два цвята, как ?

Здравейте, преди известно време бях пуснал една тема, че ми е изпаднала една темпричка за доста ниска цена. Вчера я караха всичко и точно и предполагам, че до 2-3 дена ще я взема Така пролема единствено и е, че боята по капака тавана и багажника е изгоряла Както и да е ще се боядисва няма начин Въпроса ми е понеже колата е синьо-сив металик, а идеята ми е от горе да я направя черна та първо ще изглежда ли супер "селско" и второ как седи въпроса със документите? Тоест, ако я направя така в два цвята трябва ли да го правя преди да я прехвърля на мое име или след това и изобщо каква е процедурата когато искаш да смениш цвета ? Идеята ми е постепенно да стане като тази на снимката
    Прикачени файлове
    кара Fiat Tipo 1.6 ,Fiat Tempra 1.8 16V

Колега и моята кола е в два цвята и я регистрирах преди седмица.Просто като отидеш в КАТ и минеш преглед в талона ти пише че е два цвята,примерно сив/черен.Но първо трябва да я боядисаш и после да минеш преглед защото много ше ти се заяждат полицаите ако в талона не пише че е два цвята.

Коментар

аха мерси ще го имам в предвид просто се чудя още дали ще седи добре

Коментар

На мен лично не ми харесва! Може би само покрива ако е черен ще става!
        ||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
        // Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //

Коментар

Няма смисъл.Лятото ще се опечеш ,а зимата няма да имаш сняг и лед само на черните части.
          Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
          Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Колега ако това на снимката е цвета на колата наистина ще е най-добре да си направиш тавана и капака същия цвят защото определено е много хубав цвят.

Коментар

На мен пък би ми харесало ако е добре направено.
              The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Колега,позволих си малко да ти променя колата :D виж дали ти харесва така.Според мен е по-добре
                Прикачени файлове

Коментар

по добре е с чисто черен капак ама на Paint няма как да го видите нека някой ти го направи на фотошоп да видиш как ще е

Коментар

stefcho_sm написа:
                    по добре е с чисто черен капак ама на Paint няма как да го видите нека някой ти го направи на фотошоп да видиш как ще е
                    И аз мисля,че на Фотошоп ще се види най-добре,ама нямам тия умения затова я нахвърлях на пейнта

Коментар

Цвета не е баш същия синио-сив металик е Но понеже наистина трябва да боядисам капак таван и багажник (естествено мисля да махна емблемите от багажника) и се замислям дали да не го направя черно , обаче има проблем в броните защото те са от тия черно+ цвета на колата от доло и другото е ,че няма прагове както и предния споилер който е на снимката (снимката просто я намерих в гугъл и ми хареса), а ако по нататък си купя прагове като ги боядисам не знам дали ще станат същия цвят А ако може някой да ми го направи на фотошоп ще съм му много благодарен Аиде пишете коментирайте , давайте идей защото колата е на "1-2 дена разтояние " да стане моя а боята до 3-4 дена иначе това че е черна и ще пече през лятото слабо ме интересува защото колата е със климатроник

Коментар

Хм нещо май няма идей Нищо де аз ще почакам

Коментар

rusee написа:
                          Колега,позволих си малко да ти променя колата :D виж дали ти харесва така.Според мен е по-добре
                          Колега така както я е направил колегата е супер... направо се чудя дали да не си взема пакедна Темпра за 1000 лв и да си я направя така, а и ще имам кола за работа, която да не се чудя как да кача на тротоар или да отида до лозето. Както и да е, глупости говоря, но този вариант определено ми харесва повече.
                          СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
                          бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
                          сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
                          ИТАЛФЕСТ 2007

Коментар

колега един мой приятел има ТОYOTA Celiсa И преди 1 месец двамата с него боядисахме капака със черен мат, 2 флакона спрей отидоха, но стана много добре и въобще не ходи във КАТ.

Коментар

е как да не ходя в КАТ ? Нали, като ме спрат полиция за проверка в талона трябва да пише основен еди какъв си, допълнителен, еди какъв си

Коментар

Working...
                              X