Здравейте, преди известно време бях пуснал една тема, че ми е изпаднала една темпричка за доста ниска цена. Вчера я караха всичко и точно и предполагам, че до 2-3 дена ще я взема Така пролема единствено и е, че боята по капака тавана и багажника е изгоряла Както и да е ще се боядисва няма начин Въпроса ми е понеже колата е синьо-сив металик, а идеята ми е от горе да я направя черна та първо ще изглежда ли супер "селско" и второ как седи въпроса със документите? Тоест, ако я направя така в два цвята трябва ли да го правя преди да я прехвърля на мое име или след това и изобщо каква е процедурата когато искаш да смениш цвета ? Идеята ми е постепенно да стане като тази на снимката
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Боядисване в два цвята, как ?
Collapse
X
-
На мен лично не ми харесва! Може би само покрива ако е черен ще става!||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
-
Цвета не е баш същия синио-сив металик е Но понеже наистина трябва да боядисам капак таван и багажник (естествено мисля да махна емблемите от багажника) и се замислям дали да не го направя черно , обаче има проблем в броните защото те са от тия черно+ цвета на колата от доло и другото е ,че няма прагове както и предния споилер който е на снимката (снимката просто я намерих в гугъл и ми хареса), а ако по нататък си купя прагове като ги боядисам не знам дали ще станат същия цвят А ако може някой да ми го направи на фотошоп ще съм му много благодарен Аиде пишете коментирайте , давайте идей защото колата е на "1-2 дена разтояние " да стане моя а боята до 3-4 дена иначе това че е черна и ще пече през лятото слабо ме интересува защото колата е със климатрониккара Fiat Tipo 1.6 ,Fiat Tempra 1.8 16V
Коментар
-
rusee написа:Колега,позволих си малко да ти променя колата :D виж дали ти харесва така.Според мен е по-добреСЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
ИТАЛФЕСТ 2007
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар