Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Малко разяснения?????

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Малко разяснения?????

Имам няколко въпроса към хората от форума,просто не съм некъв разбирач и ми трябва малко помощ за да свикна1.Четох из форума някъде за някъв ваздушен филтър К&Н или нещо такова някой може ли с точност да обясни къв е тоя филтар,добър ли е, от къде точно да го зема,колко пари и наи важното да обясни като се сложи филтара старите въздухопроводи махат ли се къде да му намеря място колата е Bravo 1.6 162.Изпуснаха ми двата предни амортесиора ,искам да направя колата по стабилна да напулня амортесиорите и да отрежа пружините,да купя нави амортесиори,или и амортесиори и пружини и колко горе долу ще ми струва и от куде защото до сега много рядко намирам части за фиат.3.Искам и едно спортно гърне некви предложения на разбиращи хора,да не е повече от 150лв. и да е що годе качествено и от къде да го зема. :P :P

Re: Малко разяснения?????

GrizmO написа:
    Имам няколко въпроса към хората от форума,просто не съм некъв разбирач и ми трябва малко помощ за да свикна1.Четох из форума някъде за някъв ваздушен филтър К&Н или нещо такова някой може ли с точност да обясни къв е тоя филтар,добър ли е, от къде точно да го зема,колко пари и наи важното да обясни като се сложи филтара старите въздухопроводи махат ли се къде да му намеря място колата е Bravo 1.6 162.Изпуснаха ми двата предни амортесиора ,искам да направя колата по стабилна да напулня амортесиорите и да отрежа пружините,да купя нави амортесиори,или и амортесиори и пружини и колко горе долу ще ми струва и от куде защото до сега много рядко намирам части за фиат.3.Искам и едно спортно гърне некви предложения на разбиращи хора,да не е повече от 150лв. и да е що годе качествено и от къде да го зема. :P :P
    Гърне можеш да намериш в topspeed.bg!Аз ако бях на твое място бих следял форумите за 2ра употрепа на Remus,Ragazzon и такива известни марки.Иначе K&N филтрите се водят вечни,като се замърсят се почистват и пак се слагат.Има 2 вида въздушни филтри конусни и панелни.При панелните само махаш стария филтър и слагаш новия.А при конусния се маха цялата кутия за въздушния филтър и се слага конуса.http://www.knfilters.com/ ето го сайта,провери за твоя двигател какъв филтър точно ти препоръчват(номера му)

Коментар

Ми за гърнетата ще разгледам в сиата и ще преценя мерси мн за филтара,последно кво ще ми препоручате за амортесиорите как да направя нещата??

Коментар

GrizmO написа:
        Ми за гърнетата ще разгледам в сиата и ще преценя мерси мн за филтара,последно кво ще ми препоручате за амортесиорите как да направя нещата??
        Режеш една намотка и си по-нисък :P

Коментар

Спортният филтур К&Н го купих от една приятелка дето работи в един сервиз в Бургас поруча ми го и така за 157 лева е само,че тя ми наорави отступка щото го поручва за сервиза като част и ми излезна 132 лева и мисля ,че те са наи добрите филтри.Слагаи реплеисмунт като мен не си играи сконуси като колегите от форума на АЛфа дето си мислят,че изолирали топлия вуздух каквототи да правят не могада да предотвратят да смуче топул вуздух ама не сурдят се като им кажаи така БАН.Слагаи си реплисмунт акто мен няма да си играеш с изолации с това да му турсиш място куде ли не махаш старият слагаш си реплисмунта в кутията кудето ти е оригиналният и си караш и си решаваш проблема по правилен начин а не да се правиш на велик мислител и инженер.
          Хората са като свинете даже прасетата са по-човечни!

Коментар

Брат,ми аз честно казано мн се чудя какъв да сложа лошото е че пластмасовата кутия дето ми седеше стария филтър е строшена и трябва да си купя нова но незнам от къде.Малко ме е срам да ходя по магазините и да питам щото както казах не съм некъв разбирач.

Коментар

Working...
            X