Здр,
някой да си е поставял Метална кора под двигателя за Фиат Седичи
Наскоро купих такава но с монтажа не успях да се справя добре,
В смисъл отпред има някакви S - образни планки които не знам как да прихвана към купето,
Търсих в нета клипове В Тубата но уви не намерих подходящ,
Отзад монтажа стана Ок, но отпред не знам как да се справя, може би ще пусна снимки,
Иначе кората е Ок, яка стоманизирана дебела тенекия 2,5 мм , хареса ми,
Обаче отпред пред бронята се заформи процеп около 10 см , а и странично също се появиха отвори като махнах старата пластмасова кора,
Може би трябва да сложа някакви странични изрезки/Щитове, от старата кора, че да не влиза прах кал, пясък към ремъка и скоростната кутия,
Някой имал ли е тия проблеми и как ги е решил,
Отпред съм я захванал с два 6 мм болта, при което единия ми отвор е с повредена резба, което не ме устройва,
Тия S планки са яки и ще държат здраво, но не виждам как и къде да се захванат за купето, и това ми е сега проблема,
Иначе кората е отлична, от Авто Бим я взех, с намаление от 200 на 150, а сега вече ги гледам на 161 кинта
https://www.avto.bim.bg/Metalna-kora...3640m1273.html
Много полезна вещ, особенно ако някой кара на село или по разбити пътища,
Като знам колко разходи и проблеми ще ми спести , веднага я взех, но може би трябваше да търся и друг производител с по-добро окомплектоване на кората.
Поздрави на всички,
някой да си е поставял Метална кора под двигателя за Фиат Седичи
Наскоро купих такава но с монтажа не успях да се справя добре,
В смисъл отпред има някакви S - образни планки които не знам как да прихвана към купето,
Търсих в нета клипове В Тубата но уви не намерих подходящ,
Отзад монтажа стана Ок, но отпред не знам как да се справя, може би ще пусна снимки,
Иначе кората е Ок, яка стоманизирана дебела тенекия 2,5 мм , хареса ми,
Обаче отпред пред бронята се заформи процеп около 10 см , а и странично също се появиха отвори като махнах старата пластмасова кора,
Може би трябва да сложа някакви странични изрезки/Щитове, от старата кора, че да не влиза прах кал, пясък към ремъка и скоростната кутия,
Някой имал ли е тия проблеми и как ги е решил,
Отпред съм я захванал с два 6 мм болта, при което единия ми отвор е с повредена резба, което не ме устройва,
Тия S планки са яки и ще държат здраво, но не виждам как и къде да се захванат за купето, и това ми е сега проблема,
Иначе кората е отлична, от Авто Бим я взех, с намаление от 200 на 150, а сега вече ги гледам на 161 кинта
https://www.avto.bim.bg/Metalna-kora...3640m1273.html
Много полезна вещ, особенно ако някой кара на село или по разбити пътища,
Като знам колко разходи и проблеми ще ми спести , веднага я взех, но може би трябваше да търся и друг производител с по-добро окомплектоване на кората.
Поздрави на всички,
Коментар