Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Компресор от косуърт на Алфа Ромео 145

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Alfa Lancia izgonen написа:
    Е тоя с римските доспехи цъклиото е много велик и е от Шопландия.Много му знае балалаиката и е пулен с лафове като лаино с витамини.Аре чупка в круста бе цаис.И спри да се киприш като Римски центурион,че не приличаш даже и на галош.гледаи кото ходиш из София да не ти падне некоя гилза от снаряд след експлозията. Yellow_Flash_Colorz_PDT_21
    Реших да пусна пост тук, а не да докладвам. Мисля че няколкото убидни поста си заслужи поне едно предупрецдение. Мисля че нашите модератори са прекалено либерални към такива "хора". И очевидно е поредния лафаджия. Лека вечер
    >>> PUNTO POWER - HGT<<<

Коментар

zarcov написа:
      Е тоя с римските доспехи цъклиото е много велик и е от Шопландия.Много му знае балалаиката и е пулен с лафове като лаино с витамини.Аре чупка в круста бе цаис.И спри да се киприш като Римски центурион,че не приличаш даже и на галош.гледаи кото ходиш из София да не ти падне некоя гилза от снаряд след експлозията. Yellow_Flash_Colorz_PDT_21
      Реших да пусна пост тук, а не да докладвам. Мисля че няколкото убидни поста си заслужи поне едно предупрецдение. Мисля че нашите модератори са прекалено либерални към такива "хора". И очевидно е поредния лафаджия. Лека вечер
      незнам какво се занимавате с тоя досега нея е показал тая алфа да не мислете че ще я покаже и да не мислете че съществува(ако я има ще се извиня)
      BMW E39 2.5I
      http://autoclubkarlovo.bulgarianforum.net

Коментар

И да я има, момчето няма да може да я покаже, защото май изяде банана и тук Търси по другите форуми някой с ник Alfa Lancia Fiat izgonen :D
        Alfa 159 SW 2.4 Ti
        Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
        "...внимавай че тези италиански кочини много вървят."

Коментар

ico83 написа:
          zarcov написа:
          незнам какво се занимавате с тоя досега нея е показал тая алфа да не мислете че ще я покаже и да не мислете че съществува(ако я има ще се извиня)
          Няма какво да му се извиняваш ,колега!Ако аз имах такава кола досега щях да съм я снимал и качил 100000 пъти!Щом не е искал да се говори за въпросната кола ,въобще не е трябвало да пише и темата!Айде със здраве и леко с мощността!Аве мойто Типо нещо също губи мощност ,след 11000 оборота и мисля че е от чарджъра!Вие какво мислите по въпроса!Колата е вкарана от Лапландия с оригинални шейни от на дядо Коледа работилницата и с около 500 елена под капака!Първия елен има екстра - свети му носа!
          Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
          Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
          EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

Коментар

Predatorsi написа:
            ico83 написа:
            zarcov написа:
            Няма какво да му се извиняваш ,колега!Ако аз имах такава кола досега щях да съм я снимал и качил 100000 пъти!Щом не е искал да се говори за въпросната кола ,въобще не е трябвало да пише и темата!Айде със здраве и леко с мощността!Аве мойто Типо нещо също губи мощност ,след 11000 оборота и мисля че е от чарджъра!Вие какво мислите по въпроса!Колата е вкарана от Лапландия с оригинални шейни от на дядо Коледа работилницата и с около 500 елена под капака!Първия елен има екстра - свети му носа!
            казах "ако има снимки на колата " тогава ще се извиня,колкото до твоето типо виж някой елен да не е настинал и от това да е като гледам при вас в БГ е студенко я му налеи един чай с коняк и да видим дали ще се оправи
            BMW E39 2.5I

Коментар

Почвам дая снимам и да я разлепям на плакати. Yellow_Flash_Colorz_PDT_05
              Хората са като свинете даже прасетата са по-човечни!

Коментар

Почвам дая снимам и да я разлепям на плакати. Yellow_Flash_Colorz_PDT_05
                стига да я има че то ако я имаше досега да е показана поне всеки от форума щеше да я покайе а не да го изхвърлят от няколко форума заради това хвалене маи за нещо което не съществува ако наистина я има наи накрая я покажи да се види или сега търсиш снимки из нета ама не намираш ако не съществува такава кола спри да говориш глупости
                BMW E39 2.5I

Коментар

викаш не си такъв маняк че да и правиш фото сесии...ама за да си купиш такава кола тряа да си малко или мн маняк така че подаваи я да я видим,и без повече оправдания
                  F.I.A.T-fix it again tomorrow xaxaxaxa

Коментар

Малко пояснение ама важно.От тия другите два форума ме изгониха заради хора които дразнят и се пресмиват и заради онзи снаиперист с рицарски доспехи защото ме дразнеше и аз се вузрзах на провокацията му.Не са ме изгонили защото си хваля колата просто мене са ме питали и аз просто сум писал това е.Аз не сум от София и не се хваля ама какво да се прави в Булгария си е така да ви кажа които казва това което мисли го гонят и не печели много приятели но ако евентуално спечели то е до живот така,че продулжавам да казвам това което мисля а пук ако искат да ме гонят.А с Римският центурион ще се разбереме.
                    Хората са като свинете даже прасетата са по-човечни!

Коментар

Малко пояснение ама важно.От тия другите два форума ме изгониха заради хора които дразнят и се пресмиват и заради онзи снаиперист с рицарски доспехи защото ме дразнеше и аз се вузрзах на провокацията му.Не са ме изгонили защото си хваля колата просто мене са ме питали и аз просто сум писал това е.Аз не сум от София и не се хваля ама какво да се прави в Булгария си е така да ви кажа които казва това което мисли го гонят и не печели много приятели но ако евентуално спечели то до живот така,че продулжавам да казвам това което мисля а пук ако искат да ме гонят.А с Римският центурион ще се разбереме.
                      добре де пусни 1-2 снимки и никои няма да те закача вместо да пуснеш снимки ти говориш глупости какво искаш как да ти повярват като гледам и тук няма да се задържиш много и айде към някои друг форум да се хвалиш с тия глупости които не съществуват.като неси от софия от къде си все ще се намери някои да погледне и да каже ’’’’ейй верно тая кола съществува’’’’ ама да е някои от форума а не някои съчинен пак от теб
                      BMW E39 2.5I

Коментар

Вече е "Alfa Lancia Fiat izgonen", както много колеги предполагаха!
                        >>> PUNTO POWER - HGT<<<

Коментар

zarcov написа:
                          Вече е "Alfa Lancia Fiat izgonen", както много колеги предполагаха!
                          време беше
                          BMW E39 2.5I

Коментар

Working...
                          X