Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Компресор от косуърт на Алфа Ромео 145

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Компресор от косуърт на Алфа Ромео 145

Нещо взе да ми прави беля?Не е слаган тука а е купена така колата от Италия и не знам дали нашите джигите могат да направят нещо.
    Хората са като свинете даже прасетата са по-човечни!

Пусни някоя и друга снимка да видим какъв е тоя компресор.
    sigpic
    Fiat Tipo HF Integrale powered by ICIDesign
    475HP 11,5/1,9/191
    YouTube

Коментар

Оооо, Alfa Lancia izgonen ама ти случайно да не си Пламен Начев Начев. Дай да я видим тази алфа най-накрая. Имам един въпрос към теб - като напишеш, че имаш някаква "беля" но не казваш никакви подробности за колата, наистина ли очакваш някой да ти помогне, или просто изтъкваш че си с компресор.
      FIAT Bravo JTD GT '99

Коментар

сигурен ли си че е от компресора, да не трябва да се презареди с фреон просто :D
        ex Fiat Bravo GT

Коментар

За жалост нямам снимки не сум такув манияк дето си е снимал колата и те за това много колеги от форума на Алфа не ми вярваха,че Алфата така сум си я купил от Италия.Ама нещо почна да се губи мощността ми.А между другото много обичам котките ама ти пук кои си и не знам може би някои от тези дето се крият зад различни картинки.

Коментар

Ми не знам, крия ли се, не се ли крия Ако дойдеш на някоя среща можем да се видим. Ама искам да видя и алфата. Сега сериозно - наистина не очаквай помощ, при положение че не си дал никакви технически подробности за колата. Със сигурност има хора, които могат да ти помогнат, но няма как да стане при положение че няма достатъчно информация.PS: Ако не искаш и тук да се спекулира има ли я алфата или я няма, просто я снимай С най-добри чувства колега - наистина не се заяждам
            FIAT Bravo JTD GT '99

Коментар

Алфата я има ама да вярно е ,че нямам снимки ама мисля скоро да и правя.А колата е с следните технически харектеристики:филтур на К&Н тука го купих от Бургас а там в Ливорно са правили сменяли са сегментите с титаниеви шлаиф на колектори ако не се буркам буталата са с вдлубнати чела,компресор на косуърт боксер двигател била е 1.6 8v 103 коня катализатора е махнат последните гурнета са сменени ама не с специални а обикновени уж такива дето ги дават за нормалните оригиналните.15" джанти Енцо ,гуми 195 50 Семперит на около 4000 километра вече.Казаха ми че чипут ми е за около 500 лева наши пари преди 4 години сега изклучвам на 7000 оборота гледам тука има колеги дето казват ,че им изключвало на доста повече не знам как са го постигнали.А нещо ми се губи мощонста и маи е от компресора доколкото осещам нещо се пуни като подпушена е.

Коментар

Вероятно става въпрос за турбокомпресор, а не такъв за климатика! :D И кви са тия 7000 оборота? Моето типо си ги прави 8000+

Коментар

То с компресора на климата набира още по-яко.Абе момчета не се занивавайте с Алфата на ПНН - дето е правена от яйнжанерите по талянско, ами гледайте да му изкрънкате рецептата за светещите гъбки.Целия Алфа форум е луднал да я търси. Ама пусто опустяло разни изроди админи и мародери го изгониха човека - не можа да я сподели.Стипцава работа - турихме му бана на 100-тното мнение някъде ама не се нави да каже.Ланчистите , пък съвсем изверги - и до 20 не го оставаиха да стигне. Ама хак да им е - и те останаха без рецепта ПНН - нал земаш голяма заплата бре чадо полицейско - фани си купи едно евтино фото за 100 лева и тури една снимка, белким оплакнем и ние очетата. То за тая кола романи изписа , па дай да я видим. И без това твоя супер звяр ги издухва през ауспуха за 50 км сигурно
                  Alfa 147 1.9 JTDm '07 Q2 - хем червена, хем пуши черно;Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
                  ex. Alfa 155 1.7 '93 ### ex, Alfa 147 1.9 JTDm '03 R.I.P. ###Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001,

Коментар

Е тоя с римските доспехи цъклиото е много велик и е от Шопландия.Много му знае балалаиката и е пулен с лафове като лаино с витамини.Аре чупка в круста бе цаис.И спри да се киприш като Римски центурион,че не приличаш даже и на галош.гледаи кото ходиш из София да не ти падне некоя гилза от снаряд след експлозията. Yellow_Flash_Colorz_PDT_21

Коментар

А снимки на мега чудовището нещо ?Или поне рацептата за гъбките ?п.с.Баце - така като гледам скоро като се раегистрираш в някой нов форум -няма да ти стига полето за име да опишеш от кои форуми са те баннали
                      Alfa 147 1.9 JTDm '07 Q2 - хем червена, хем пуши черно;Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
                      ex. Alfa 155 1.7 '93 ### ex, Alfa 147 1.9 JTDm '03 R.I.P. ###Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001,

Коментар

Чака те една дурта манекенка 93 та година отиваи и лягаи при нея.Там ти е мястото.Краи на спамчето цаис. :D

Коментар

В Алфа форума гледам си ги писал същите работи айде покажи я де дай да видим и тая Алфа.http://clubalfaromeo.com/forum/viewt...#293670Swapper явно разбираш от коли докато тука има хора дето все оште се чувстват деца ама както и да е де.А за това 4е от 1 ва на 3 та е сигурна загуба пробваи и пак говори и ако не си забелязал проблема на колегата с 156 цата БМВ то го по4ва да го дурпа от средата на 2 ра ако с много високи обороти тои пропусне 2 ра и отиде на 3 та 6те е равен на неговата предавка и от там на татук ште го изяде само се иска малко опита и да умее да направи това което казвам просто оня с тъпото БМВ ще има да се чуди кога е минал колегата през втора хахахаха!Оем аз съм с компресор и буталата ми са ковани и челата им са вдлубнати мотора е доата преправян и сум 170 коня може твоята е на 1.8 120 коня нали и може и заради това малко по трудничко да се наеме ама после на оня душа му яка не се плаши 4е бавно се наема Успех!
                          Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                          Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Alfa Lancia izgonen написа:
                            сменяли са сегментите с титаниеви
                            Моля за по-сериозно отношение към тематиката Това за от 1ва на 3та също
                            sigpic
                            Fiat Tipo HF Integrale powered by ICIDesign
                            475HP 11,5/1,9/191
                            YouTube

Коментар

Покажи я тая алфа най-накрая . Ако я има и имаш желание , все ще помолиш някой приятел да ти я снима :D Дотогава няма как да ти повярва някой и помогне по въпроса
                              Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

Working...
                              X