Ами май съм пуснал това предложение в неподходяща темичка, ми за сега не съм измайсторил за под купето, понеже видях че става въпрос за неони...там си трябват големи неончета... извинявам се че съм пуснал обяви в неподходяща тема
братле аз ги искам за под купето?Може ли да стане?
ако не стават за под колата азще ти предложа оферта за отдолу но за сега да изчакаме колегата че питаш конкретно негосега пускам снимка на това което ще ти предложа
От скоро имам кола и искам си сложа неон зарибих се от темата много намерих си неон само 4е са на 220 в и нз как да ги сваржа някои ако може да ми каже или обесни ще сам мн благодарен ! Благодаря предварително
братле аз ги искам за под купето?Може ли да стане?
ако не стават за под колата азще ти предложа оферта за отдолу но за сега да изчакаме колегата че питаш конкретно негосега пускам снимка на това което ще ти предложа
батко цена за 4 зелени?
daniel4u написа:
От скоро имам кола и искам си сложа неон зарибих се от темата много намерих си неон само 4е са на 220 в и нз как да ги сваржа някои ако може да ми каже или обесни ще сам мн благодарен ! Благодаря предварително
Колега това което си намерил хич не е за колата ти.Във всеки магазин за тунинг простотиики ги има тия неони по 20-тина лева.
ico не че се заяждам нито ти се бъркам, но си личи как 4-бр. диодчета отпреде на бронята светят прав съм нали?
да 4 са но не диода а модули и си личи защотото ги правих по тъмно и несъм ги донагласил а не ми се занимава сега да ги преправям виж за отстрани как не си личи защотото там си поихрах малко повече
колега зависи от колата но почти на всички е еднакво г/д гледам си с браво или се бъркам за зелено още несъм слагал но до 2-3 дни ще видя да сложа на една кола иначе като цена ако искаш да ти ги пратя ти да си ги монтираш (зелени)само модулите са 75лва дабота и другите материали(кабел,копче,бушон,запояванета,термо шлауфки,залепващи материали и работа 100лв ако е друг цвета(червен,жълт са с 10лв по малко но за зелен,син,бял това са цените)ако те устроива пиши и са доста издържливи и на идър от камъчета като въртиш гуми също и на влага направо вода
За русенци,желаещи да си поставят,но не могат сами,има човек,който прави и поставя,но срещу заплащане.Ето как изглежда,само че на Форд. Телефон за връзка 0899653255 - Благовест.
Коментар