Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Неони под колата?!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

а еми хубаво тогава, представям си за кво става въпрос (неон от сламки :D ) то ако става с материали каквито намериме... друго си е резисторчета,кондензатори и да си го изпипам като заводско...
    Fiat brava 1.9 TD100

Коментар

GbGz написа:
      burgiyata написа:
      ама ти си ги сложил на седалките нали? А съм ги скрил доста под волана и под джапката, пък са ти и металик стелките но не е за предпочитане многото силно светене, защото разсейва очите и през вечерта на къси не виждаш пътя, аз съм ги направил да светят но без да дразнят очите. Еми аз от никои насила не взимам само за отпреде 20лв аре да кажа че и включвам цената за монтиране...Еми ходи у некои сервиз и виж кви са цените: 20лв за монтаж и некаде по 20лв за едната прачка, общо-взето 60лв само за отпреде а аз за 30лв ще ги сложа и отпреде и отзеде
      точно за 12.50 лв се прави всичко2 х 6 Лв за Диодите и 0.50 лв за копчетокабел къвто намерите ...тя и братовчедками може да го напраи пък е 4 клас ...
      за това говорех че е елемнтарно и всеки които може да държи поялник може да се го направи
      BMW E39 2.5I
      http://autoclubkarlovo.bulgarianforum.net

Коментар

Зависи, има хора, купено от магазина дето немогат да си го свържат, камоли да си го направят сами... "GbGz каза: и 0.50 лв за копчето" колега не ти трябва прекъсвач защото се свързват към габаритите представям си каква галамация ще е от кабели с прекъсвачи и неончета направени от момиче-4-ти клас Пък да не говориме за сигурност против късосъединение (недаи си боже да ми изгори колата за едни боклуци )
        Fiat brava 1.9 TD100

Коментар

burgiyata написа:
          Зависи, има хора, купено от магазина дето немогат да си го свържат, камоли да си го направят сами... "GbGz каза: и 0.50 лв за копчето" колега не ти трябва прекъсвач защото се свързват към габаритите представям си каква галамация ще е от кабели с прекъсвачи и неончета направени от момиче-4-ти клас Пък да не говориме за сигурност против късосъединение (недаи си боже да ми изгори колата за едни боклуци )
          айде сега за габарита и зимата като си караме постоянно на фарове и да си светят и те ли през деня няма смисъл,ми аз примерно като не гася фарове(т.е габарита ми работи постоянно)целогодишно
          BMW E39 2.5I

Коментар

Е и аз съм така брат, стана 2 години ден и нощ си светят... Важното е че няма прекъсвачи, просото си е оригинално, НЕ ОБИЧМ ЦИГАНИЯТА, пък който както си иска да си прави Аз съм казал който не може да си направи или монтира да ме потърси
            Fiat brava 1.9 TD100

Коментар

burgiyata написа:
              Е и аз съм така брат, стана 2 години ден и нощ си светят... Важното е че няма прекъсвачи, просото си е оригинално, НЕ ОБИЧМ ЦИГАНИЯТА, пък който както си иска да си прави Аз съм казал който не може да си направи или монтира да ме потърси
              е то и аз така правя по принцип
              BMW E39 2.5I

Коментар

Ето какво сътворихме с колегата GbGz в моята кошница http://forum.globcom.net/album_pic.p...7918Минах диодите със шкурка, светлината се разсея и не е така "в точка" като на снимките.Диодите са от тея за лампите в колите(с по 6 диода).Вързали сме ги на габаритите, ама и копче си има да се спират
                Тря'а напиша нещо тука, нали

Коментар

burgiyata написа:
                  Моето копче му намерих една дупка под волана-ТОЧно за него.Ама го обърках и като е на "0" свети, а на "1" не свети :D
                  Тря'а напиша нещо тука, нали

Коментар

Скришно става, въпреки че предпочитам да се вкл. с габаритите (по-удобно ми е)
                    Fiat brava 1.9 TD100

Коментар

Колеги, правя голяма промоция Едната пръчка 8лв а двете 15лв МОНТИРАМ БЕЗПЛАТНО
                      Прикачени файлове
                      Fiat brava 1.9 TD100

Коментар

burgiyata написа:
                        това вече е друго а каква дължина са
                        BMW E39 2.5I

Коментар

burgiyata написа:
                          колега чакай че изтървах.... да не би да продаваш неончета самоделки а?Щото аз ся щех да ходя си купувам от един магазин 4 броя и случайно ти видях написаното в тая тема...Разлай ми малко за кво става въпрос ако нещо да ти поръчам специално за моята да сделаш нещо поръчково
                          FIAT Bravo Club Plovdiv
                          Con Asistencia di Veloce

Коментар

Абе и аз съм навитак за такова нещо, но с прекъсвач. Да ги пускам когато аз искам. Някой беше се оплакал, че са го глобили заради неони по колата. Мисля, че в Пловдив беше. Нямам спомен. Затова съм навит за такива с прекъсвач. Към габарита съм сложил друга циганийка :Д. Може да се види в галерията. Възнамерявам като си купя лупи, да ги туря вътре. burgiyata,Мисля след средата на тоя месец да се видим и да сложим две пръчки отстрани. Предпочитам да пипне някой, който вече го е правил. По-бързо става. Пък аз от гледане се уча. :P
                            NOW: ???
                            Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
                            Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999

Коментар

Еми дължината е 20с. то му стига толкова защото доста добре разпространява светлината...еми аз си ги правя сам, но са 1ким1 с магазинските (няма цигании) (мога да ги направя и с прекисвач) (може и различни цветове-дължина) работят на 12V (ден и нощ да работят не горат) "Стандартно: 20см дължина на плексиглас-неона, дължина на кабела-50см, дължина на светлинните лъчи-50см" ЦЕНАТА Е ПРЕКАЛЕНО НИСКА ЗА ТРУДА СИ по магазините струват 20лв и са на същия принцип. Стелките ви ако са металик, ще отразяват светлината по добре. (куките нищо не казват за неони "над краката")
                              Прикачени файлове
                              Fiat brava 1.9 TD100

Коментар

братле аз ги искам за под купето?Може ли да стане?
                                FIAT Bravo Club Plovdiv
                                Con Asistencia di Veloce

Коментар

Working...
                                X