Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Неони под колата?!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

GbGz написа:
    аз вътре съм я напраил да свети пак с пури самоче от по къситевъв неделя сигурно ще я правя ако е хубаво времето и ше постна 1 2 снимки вечерта
    ще чакам е да видим как е станало Успех
    BMW E39 2.5I
    http://autoclubkarlovo.bulgarianforum.net

Коментар

съжелявам се за забавянето ама нямах интернет както и да е етоя е колата с неонките обаче предната се вижа защото нямаше каде да я сложа но съм намерил решение на проблема ще направя черна планка между бронята и неонката и така няма да се вижда
      Прикачени файлове
      Целта е една,скороста е различна - HGT !

Коментар

колега супер е станало !!! АМА... вземи си сложи и зад джантите тоест отвътрешната страна на гумата прекрепят се на подкалника и става страхотно. става без прекъсване и се открояват джантите. така както е несе вижда нищо все едно си по капли несе вижда има ли джанти тая кола няма ли ПС. неказвам че нее станало добре просто ти давам съвет. монтирам съм такива щуротии на 3-4 коли и всичките съм ги направил по този начин както ти казвам. всичките неми вярваха ама като го направих по този начин повярваха е теой си е избора. ако невярваш пробвай да светнеш с някаква ламапа зад джантата и ще видиш разликата.Поздрави!

Коментар

ще сложаама след около 3 4 деназад джантите сам си порачал и ги чакам да ги докарат дано да няма голяма разлика в синята светлина защото неоните са от 1 магазин а туи за джантите са от друг

Коментар

Правя и слагам вътрешни неони.
            Прикачени файлове
            Fiat brava 1.9 TD100

Коментар

burgiyata написа:
              Правя и слагам вътрешни неони,за контакти скайп: burgiyata_acho
              и колко излиза офертата за вътрешно
              BMW E39 2.5I

Коментар

Смело мога да кажа че в БГ трудно се намира свастен неон....Това е неона хора ама трябва да го чакате около 45 дни за да постигнете това което търсите...Вкарахме 2 бройки и смело мога да кажа че ТОВА Е НЕОНА с вс. му трафове като на ксенон го прави уникален... http://cgi.ebay.com/ebaymotors/LED-N...Q5fAccessories

Коментар

Е да ама са мн скъпи аз ги правя (2-пръчки) 20лв. и взимам 5 лв. за монтажа.
                  Fiat brava 1.9 TD100

Коментар

burgiyata написа:
                    Е да ама са мн скъпи
                    Е това е целия проблем на българските Тунинг ентусиасти.....Показах ги от гледна точка на качеството колега а не на цената ....Няма какво да сравняваме "Илиянци тунинг" с оригинални тунинг елементи...

Коментар

Sparco_Racing написа:
                      burgiyata написа:
                      Е да ама са мн скъпи
                      Е това е целия проблем на българските Тунинг ентусиасти.....Показах ги от гледна точка на качеството колега а не на цената ....Няма какво да сравняваме "Илиянци тунинг" с оригинални тунинг елементи...
                      и това което аз съм постигнал е доста добър вариант като за 60лв и доста издтржливи и на влага и на удър от камъни при боксуване на колелата
                      BMW E39 2.5I

Коментар

Да де, но аз не ти говора за външни, а за гъзарията в купето. То не са точно НЕОН а тръбичка с 2-светодиода, съпротивление ,кондензатори. Не са мн. издръжливи на удар но пък не горат.
                        Прикачени файлове
                        Fiat brava 1.9 TD100

Коментар

burgiyata написа:
                          Да де, но аз не ти говора за външни, а за гъзарията в купето. То не са точно НЕОН а тръбичка с 2-светодиода, съпротивление ,кондензатори. Не са мн. издръжливи на удар но пък не горат.
                          каква е дължината за това нещо и за отпед и отзад колко пари взимашче тези 20лв ако са само за отпед малко много ми се вижда ако е само за отпред все пак и аз се заним с такива неща и съм наясно как стоят цените на нещата които ползваш,не искъм да си мислиш че се заяйдам нещо или нещо от сорта но за цялата кола отпред в краката и от зад в краката с тези материали са не повече от 13лв материали и го няма ето този ефект
                          Прикачени файлове
                          BMW E39 2.5I

Коментар

ама ти си ги сложил на седалките нали? А съм ги скрил доста под волана и под джапката, пък са ти и металик стелките но не е за предпочитане многото силно светене, защото разсейва очите и през вечерта на къси не виждаш пътя, аз съм ги направил да светят но без да дразнят очите. Еми аз от никои насила не взимам само за отпреде 20лв аре да кажа че и включвам цената за монтиране...Еми ходи у некои сервиз и виж кви са цените: 20лв за монтаж и некаде по 20лв за едната прачка, общо-взето 60лв само за отпреде а аз за 30лв ще ги сложа и отпреде и отзеде
                            Fiat brava 1.9 TD100

Коментар

burgiyata написа:
                              ама ти си ги сложил на седалките нали? А съм ги скрил доста под волана и под джапката, пък са ти и металик стелките но не е за предпочитане многото силно светене, защото разсейва очите и през вечерта на къси не виждаш пътя, аз съм ги направил да светят но без да дразнят очите. Еми аз от никои насила не взимам само за отпреде 20лв аре да кажа че и включвам цената за монтиране...Еми ходи у некои сервиз и виж кви са цените: 20лв за монтаж и некаде по 20лв за едната прачка, общо-взето 60лв само за отпреде а аз за 30лв ще ги сложа и отпреде и отзеде
                              исках да видиш и на фиата най вче как се получи при мен и неса под седалките а под жабката и над педалите
                              BMW E39 2.5I

Коментар

burgiyata написа:
                                точно за 12.50 лв се прави всичко2 х 6 Лв за Диодите и 0.50 лв за копчетокабел къвто намерите ...тя и братовчедками може да го напраи пък е 4 клас ...

Коментар

Working...
                                X