Здравейте, колеги! Мярнах няколко Бравота със този спойлер отзад и честно да ви кажа много се зарибих. Искам да си сложа такова животно. Та въпроса ми е някой знае ли от къде мога да се снабдя с този модел точно и за колко пари. Ако някой има да дава оферта
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спойлер за Браво GT
Collapse
X
-
deadairplane
-
Колега той лесно се намора но трудно се слага защото трябва да се дупчи стъклото а в домашни условия не може да се продупчи трябава да се ходи на по майстори и не се знае дали ще го направят добре аз лично имам такъв спойлер но не искам да си дупча стъклото.Fiat Bravo 1.4 12v Turbo Makaron
Коментар
-
ами на ХГТ и на ГТ спойлера е един и същ, но седи като недорразвит този на мен по ми допада и е оригинален Абартов, така че не е "пернишки"(отново без обиди, просто цитат, много свестни хора познавам от града)ами колега, трудно се намира, аз лично питах в СиДжи, но го нямат...в Жожи също та не знам, в мобиле бг имаше едно браво дето се продаваше на части с такъв спойлер, но сигурно е отнесен вече, беше преди около месецA big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
e30 forever!
Коментар
-
sUkI
BEX---GT написа:ами на ХГТ и на ГТ спойлера е един и същ, но седи като недорразвит този на мен по ми допада и е оригинален Абартов, така че не е "пернишки"(отново без обиди, просто цитат, много свестни хора познавам от града)ами колега, трудно се намира, аз лично питах в СиДжи, но го нямат...в Жожи също та не знам, в мобиле бг имаше едно браво дето се продаваше на части с такъв спойлер, но сигурно е отнесен вече, беше преди около месец
Коментар
-
можеш, слага се със силикон тази абартовата, поради простата причина, че абартчетата са дизели или 1.6, които сток нямат дупки на задното стъкло в квартала имаше едно браво с такава козирка, но уви май някой пендел му завидя и взеха, че му я откраднаха на човека, супер отваря колата много добре седиA big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
e30 forever!
Коментар
-
Shefy написа:Е аз преди време гледах Абарт 1,8 16в. Възможно ли е? Абе ако трябва някви тапи ще измисля ама пак ще сложа тоя големия :D Проблема е да го намеря, другото е лесно.A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
e30 forever!
Коментар
-
http://lion-tuning.com/fiat/22/fiat.htm на снимка 28 май е такова, но не съм сигурен (не мога да преценя)Bravo TD100 98'- това в Гаража
Brava TD100 96'- Мир на праха и...
Bravo TD100 97'- новата придобивка на брат ми....
Какво остана да ви кажа освен "Fiat Diesel Power Forever"
Коментар
-
Това крило е такова( 28 ) http://www.redline-tuning.com/0/avto...tikrilo-7.htmlFiat Bravo 1.4 12v Turbo Makaron
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар