jenshen73 написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фиат Пунто с музичка
Collapse
X
-
PREDATORA написа:с какъв двигател си ? и колко ти гори с музиката? аз сън ейто така и с музика ми стъпва 15-17 на 100 1.1 двигател не се живее а без музика 8-9-10махhttp://staticx.hit.bg/DSC01872.JPGht.../play:d307ca7b
Коментар
-
coolboby написа:С това творение, какво точно искаш да постигнеш...да си пръснеш тъпанчетата, да разспищиш алармите или....? Мисля, че няма смисъл от такива табуретки в багажника...Едни колонки на стандартните места и това е...а на другите места където се ползват тия буфери и колони са в дискотеката...Надявам се да не го приемеш лично, изкасвам си личното мнение, все пак за това си пуснатл тема за да се похвалиш и да ти оставим коментари...Айде със здраве
Коментар
-
6ma7ka7a написа:Колега предатор ако не е тайна колко пари даде за този кондензатор.Питам те защото ми предлагат един втора рака и искам да знам доло горе колко са като нови ако си го купил като нов.Благодаря предварително.
Коментар
-
PREDATORA написа:6ma7ka7a написа:Колега предатор ако не е тайна колко пари даде за този кондензатор.Питам те защото ми предлагат един втора рака и искам да знам доло горе колко са като нови ако си го купил като нов.Благодаря предварително.Fiat Bravo 1.4 12v Turbo Makaron
Коментар
-
ХАХАХАХАХАХАХА
Братко не се обиждай ама музиката ти не струва и ще ти кажа защо!!! Когато слагаш хубава музика,тя не се слага само в багажника. Трябва да се разпредели така,че да има озвучаване в колата а не след нея, ако ме разбираш!!! Питай всеки, всеки който се занимава професионално със слагане на музика да ти обясни,че туба в багажника е простотия. Губи се поне 30 % от качеството на музиката Не си помисляй, че нещо те обиждам. Напротив. Аз се радвам,когато има повече такива като нас. Искам само да ти кажа, когато си решил да харчиш пари за нещо питай, после харчи!!!Животът не се мери с броя вдишвания, а с моментите които спират дъха ни!!!
Коментар
-
Re: ХАХАХАХАХАХАХА
vankatasexy написа:Братко не се обиждай ама музиката ти не струва и ще ти кажа защо!!! Когато слагаш хубава музика,тя не се слага само в багажника. Трябва да се разпредели така,че да има озвучаване в колата а не след нея, ако ме разбираш!!! Питай всеки, всеки който се занимава професионално със слагане на музика да ти обясни,че туба в багажника е простотия. Губи се поне 30 % от качеството на музиката Не си помисляй, че нещо те обиждам. Напротив. Аз се радвам,когато има повече такива като нас. Искам само да ти кажа, когато си решил да харчиш пари за нещо питай, после харчи!!!
Коментар
-
О.К. Братле ама да ти кажа и на мене мама не ми е дала пари.Всичко сам и аз си работя и т.н. обаче да ти кажа ,че на мене един приятел ми беше казал следното: "Ако ще е гарга,нека да е рошава"!!!Брат пожелавам ти да си намериш хубава музика,защото пак казвам това е супер да си имаш хубава музика и евала,че си избрал марката колаЖивотът не се мери с броя вдишвания, а с моментите които спират дъха ни!!!
Коментар
-
vankatasexy написа:О.К. Братле ама да ти кажа и на мене мама не ми е дала пари.Всичко сам и аз си работя и т.н. обаче да ти кажа ,че на мене един приятел ми беше казал следното: "Ако ще е гарга,нека да е рошава"!!!Брат пожелавам ти да си намериш хубава музика,защото пак казвам това е супер да си имаш хубава музика и евала,че си избрал марката кола
Коментар
-
Re: ХАХАХАХАХАХАХА
vankatasexy написа:Питай всеки, всеки който се занимава професионално със слагане на музика да ти обясни,че туба в багажника е простотия. Губи се поне 30 % от качеството на музикатаFiat Bravo 99г.(Goodbye) ,Citroen Xsara VTS 99г., Mercedes C 220 CDI 2000г.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар