вижте какво реших да направя в моето пунто
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фиат Пунто с музичка
Collapse
X
-
С това творение, какво точно искаш да постигнеш...да си пръснеш тъпанчетата, да разспищиш алармите или....? Мисля, че няма смисъл от такива табуретки в багажника...Едни колонки на стандартните места и това е...а на другите места където се ползват тия буфери и колони са в дискотеката...Надявам се да не го приемеш лично, изкасвам си личното мнение, все пак за това си пуснатл тема за да се похвалиш и да ти оставим коментари...Айде със здраве
Коментар
-
с какъв двигател си ? и колко ти гори с музиката? аз сън ейто така и с музика ми стъпва 15-17 на 100 1.1 двигател не се живее а без музика 8-9-10махhttp://staticx.hit.bg/DSC01872.JPGht.../play:d307ca7b
Коментар
-
PREDATORA: Искам да задам един въпрос - тоя дисплей на кондензатора за какво е? Докато караш каква полза от него? И още нещо - много скъпо удоволствие това нещо БАС касите в багажника, хем тежат, хем ако слушаш музиката ти стъпват средно на 7-9/100 разход. Това в пари прави от порядъка на 18-22лв разлика за 100км. Явно нещо не е дообмислено? На всичкото отгоре от голямата ракла дето си я хакнал нямаш място за газова бутилка - трябва да караш без резервна (която така или иначе не ползваш, щото това изпълнение е неразглобяемо) или си бай гъзар и хакаш А98 .. Нищо лошо - явно ТИ харесва да ти подксача капака на Багажника и да прави вместо ДУМ-ДУМ - Бзррр-Бзррр... не знам... всеки си има вкус все пак...Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
jenshen73 написа:PREDATORA: Искам да задам един въпрос - тоя дисплей на кондензатора за какво е? Докато караш каква полза от него? И още нещо - много скъпо удоволствие това нещо БАС касите в багажника, хем тежат, хем ако слушаш музиката ти стъпват средно на 7-9/100 разход. Това в пари прави от порядъка на 18-22лв разлика за 100км. Явно нещо не е дообмислено? На всичкото отгоре от голямата ракла дето си я хакнал нямаш място за газова бутилка - трябва да караш без резервна (която така или иначе не ползваш, щото това изпълнение е неразглобяемо) или си бай гъзар и хакаш А98 .. Нищо лошо - явно ТИ харесва да ти подксача капака на Багажника и да прави вместо ДУМ-ДУМ - Бзррр-Бзррр... не знам... всеки си има вкус все пак...
Коментар
-
Абе ясно - и такива като теб трябва да има - дето се кефят да звучат нейде по вънка - примерно на някоя поляна или до реката... ама като почнат да ми дуднат под или над мен и ми избиват чивиите Знам за какво е кондензатора, а дисплея не го прави по-интелигентен - просто е за "пиниз" Иначе ... лошо няма - кефи се Не ми пречишSteliyan's Life!
Коментар
-
Ще рече, че дисплея е без реална полза от него. Т.е. сложен е да му се кефиш, като показваш системата на приятелите... Т.е. "Виж кой има по-голяма дисплей", "Моя телефон свири МП3, и има ХХ мегапиксела фотоапарат", "Тая пейка, всъщност е свръх ефективен спойлер"... Такива ми ти неща - въображаема полза за 10лв горница (хм, разликата между кондензатор със и без дисплей май беше по-голяма, нали?)...Steliyan's Life!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар