Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фиат Пунто с музичка

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Фиат Пунто с музичка

вижте какво реших да направя в моето пунто
    Прикачени файлове

в тая кола живее ли се?
    Punto HGT - total
    Punto 1.2 16v Sporting - total
    Punto 1.2 - alive
    Toyota celica t23

Коментар

кой ти прави музиката ? Светли , Кенан или Теодор ?

Коментар

С тази музика няма смисъл да я палиш колата....От самия бас ще се предвижваш Евалата !!!
        Alfa Romeo 156 SW 2.4JTD `02
        Fiat Punto 1.2 16v LPG

Коментар

тая кора каква е ?? много е странна
          Renault Clio Baccara 1.8 SPI 90hp
          Бившо: Fiat Bravo SX 1.6 16v 103hp

Коментар

кенан ми я прави

Коментар

B1keP_B0y написа:
              тая кора каква е ?? много е странна
              кората е стъклопластика тези дни ще сложа снимки и на лицевата и част

Коментар

С това творение, какво точно искаш да постигнеш...да си пръснеш тъпанчетата, да разспищиш алармите или....? Мисля, че няма смисъл от такива табуретки в багажника...Едни колонки на стандартните места и това е...а на другите места където се ползват тия буфери и колони са в дискотеката...Надявам се да не го приемеш лично, изкасвам си личното мнение, все пак за това си пуснатл тема за да се похвалиш и да ти оставим коментари...Айде със здраве

Коментар

с какъв двигател си ? и колко ти гори с музиката? аз сън ейто така и с музика ми стъпва 15-17 на 100 1.1 двигател не се живее а без музика 8-9-10махhttp://staticx.hit.bg/DSC01872.JPGht.../play:d307ca7b

Коментар

PREDATORA: Искам да задам един въпрос - тоя дисплей на кондензатора за какво е? Докато караш каква полза от него? И още нещо - много скъпо удоволствие това нещо БАС касите в багажника, хем тежат, хем ако слушаш музиката ти стъпват средно на 7-9/100 разход. Това в пари прави от порядъка на 18-22лв разлика за 100км. Явно нещо не е дообмислено? На всичкото отгоре от голямата ракла дето си я хакнал нямаш място за газова бутилка - трябва да караш без резервна (която така или иначе не ползваш, щото това изпълнение е неразглобяемо) или си бай гъзар и хакаш А98 .. Нищо лошо - явно ТИ харесва да ти подксача капака на Багажника и да прави вместо ДУМ-ДУМ - Бзррр-Бзррр... не знам... всеки си има вкус все пак...
                    Steliyan's Life!
                    FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

jenshen73 написа:
                      PREDATORA: Искам да задам един въпрос - тоя дисплей на кондензатора за какво е? Докато караш каква полза от него? И още нещо - много скъпо удоволствие това нещо БАС касите в багажника, хем тежат, хем ако слушаш музиката ти стъпват средно на 7-9/100 разход. Това в пари прави от порядъка на 18-22лв разлика за 100км. Явно нещо не е дообмислено? На всичкото отгоре от голямата ракла дето си я хакнал нямаш място за газова бутилка - трябва да караш без резервна (която така или иначе не ползваш, щото това изпълнение е неразглобяемо) или си бай гъзар и хакаш А98 .. Нищо лошо - явно ТИ харесва да ти подксача капака на Багажника и да прави вместо ДУМ-ДУМ - Бзррр-Бзррр... не знам... всеки си има вкус все пак...
                      бате това е кондензатор дава повече ток да ги дохрани с ток че инак като карам и като удари басса и все едно нощно време на басс пускам габарити :=) и трудно се кара 1 фарад е и тези с дисплея са по интелегентни от тези без пускат се само когато има нужда. Гори толкос много,че е 1.1 двигател и се тормози много ....нали се сещаш като пуснеш фаровете и как се променя звука на работ-а на двигатела защото се тормози аз като пусна СД-то и се затормозява още повече ... мен мно ме радва силната музик-а :=)

Коментар

Абе ясно - и такива като теб трябва да има - дето се кефят да звучат нейде по вънка - примерно на някоя поляна или до реката... ама като почнат да ми дуднат под или над мен и ми избиват чивиите Знам за какво е кондензатора, а дисплея не го прави по-интелигентен - просто е за "пиниз" Иначе ... лошо няма - кефи се Не ми пречиш
                        Steliyan's Life!

Коментар

jenshen73 написа:
                          "пиниз"
                          ще рече?

Коментар

Ще рече, че дисплея е без реална полза от него. Т.е. сложен е да му се кефиш, като показваш системата на приятелите... Т.е. "Виж кой има по-голяма дисплей", "Моя телефон свири МП3, и има ХХ мегапиксела фотоапарат", "Тая пейка, всъщност е свръх ефективен спойлер"... Такива ми ти неща - въображаема полза за 10лв горница (хм, разликата между кондензатор със и без дисплей май беше по-голяма, нали?)...
                            Steliyan's Life!

Коментар

Стига jenshen73 си опреквал колегата че е маняк на тема музика..Какво да направи?Да сложи турбо на навероятния си двигател 1.1?Кеф му е музика слага си 1000W,кеф му е конски сили взема си бегачка и я прави 300коня...Поета е казал..разни хора разни идеали...

Коментар

Working...
                              X