Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фиат Пунто с музичка

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Re: ХАХАХАХАХАХАХА

westdogg написа:
    vankatasexy написа:
    Питай всеки, всеки който се занимава професионално със слагане на музика да ти обясни,че туба в багажника е простотия. Губи се поне 30 % от качеството на музиката
    А ти защо имаш туба в багажника?
    aaaaaaa :D няма смисал

Коментар

westdogg написа:
      vankatasexy написа:
      Питай всеки, всеки който се занимава професионално със слагане на музика да ти обясни,че туба в багажника е простотия. Губи се поне 30 % от качеството на музиката
      Колегата нямаше предвит че нетрбва да има басс в багажника ,а че трябва да е балансирана музиката.Като се има в предвит че ако сложиш мощен басс трябва дасложиш и мишна предна линия.А не да стойш с фабричните колни от опред и да сложиш 1000W RMS басс отзад нали се сещаш какво ще чуваш само басс и нищо друго.

Коментар

nikolai_slavista написа:
        westdogg написа:
        vankatasexy написа:
        Колегата нямаше предвит че нетрбва да има басс в багажника ,а че трябва да е балансирана музиката.Като се има в предвит че ако сложиш мощен басс трябва дасложиш и мишна предна линия.А не да стойш с фабричните колни от опред и да сложиш 1000W RMS басс отзад нали се сещаш какво ще чуваш само басс и нищо друго.
        е аз отпред оригиналните не ги ползвам защото не се чуват от задните среди и високи...а след време тези които са в момента отзад ще минат отпред във вратите а на тяхно място ще взема още 2 Обертона по 250 вата RMS и още 2 такива пищялки... със 3то стапало (все още незнам какво)в момента тези 2та са по 150 вата RMS единия а пищялките ми са eminence по 50 вата rms едната...A дали OBERTON и eminence са качествени говорители проверете в интернет...
        Прикачени файлове

Коментар

nikolai_slavista написа:
          westdogg написа:
          vankatasexy написа:
          И аз това си помислих , но исках просто да се уверя ,че се е объркал при изказването. Наистина е селско само един бас в багажника и нищо друго. Ако трябва да избирам между фабрична музика + туба и качествено озвучаване в купето, но без туба- бих избрал второто.
          Fiat Bravo 99г.(Goodbye) ,Citroen Xsara VTS 99г., Mercedes C 220 CDI 2000г.

Коментар

westdogg написа:
            nikolai_slavista написа:
            westdogg написа:
            vankatasexy написа:
            И аз това си помислих , но исках просто да се уверя ,че се е объркал при изказването. Наистина е селско само един бас в багажника и нищо друго. Ако трябва да избирам между фабрична музика + туба и качествено озвучаване в купето, но без туба- бих избрал второто.
            еми аз точно това целя да е изравнена и силна аз почнах от това...ама то само думкаше и затова купих тези среди и високи...да поизравня малко нещата.
            Прикачени файлове

Коментар

А какъв ти е плеъра?
              Fiat Bravo 99г.(Goodbye) ,Citroen Xsara VTS 99г., Mercedes C 220 CDI 2000г.

Коментар

Дано скоро всичко да стане както го мисля и ще видите Уно в деситвие нещата по моя проект вървят добжре за са ама има оща неща за правене и за купуване.Най сетене във форума се показхте аудио маняците понеже до преди извсено време нямаше нйкои.Ако се от София утре (Неделя ) организирам аудио среща с хора от тунинг форума такаче ако искате заповядаите да се запознаем.http://tuning.bg/forum/viewtopic.php...95572#p1195572

Коментар

westdogg написа:
                  А какъв ти е плеъра?
                  pioneer deh 5500 малко е грозен вечер като го пусна и свети като елит ама такова попадна за сега...важното е че има Hi PASS filter
                  Прикачени файлове

Коментар

nikolai_slavista написа:
                    Дано скоро всичко да стане както го мисля и ще видите Уно в деситвие нещата по моя проект вървят добжре за са ама има оща неща за правене и за купуване.Най сетене във форума се показхте аудио маняците понеже до преди извсено време нямаше нйкои.Ако се от София утре (Неделя ) организирам аудио среща с хора от тунинг форума такаче ако искате заповядаите да се запознаем.http://tuning.bg/forum/viewtopic.php...95572#p1195572
                    аз съм от русе-то и съм на бачкане иначе съм фен на такива сбирки :D

Коментар

By4kaTa написа:
                      аз пък се отказах от кондензатор...реших да си взема втори акумолатор 75 аh.... пак 150 лв. ама има много повече файда...щото ся като си осиля вечер и фаровете ми се свиват...поради това че сум с оригиналния 55 Ahнаправо свят му се завива на акомулатора :D
                      хахахаха става цвето музика междо др. братле аз доста редовно те засичам така живееш близко до приятелката ми и найстина незнам кенан кво те е обрусил но басс м басс си е басс м басс п.с. държа да направим някой врътка някой път :Р

Коментар

A дали OBERTON и eminence са качествени говорители проверете в интернет...
                        OBERTON среда .. няма да коментирам щото пред обертона и хертца всеки мълчи : )))

Коментар

jenshen73 написа:
                          PREDATORA: Искам да задам един въпрос - тоя дисплей на кондензатора за какво е? Докато караш каква полза от него? И още нещо - много скъпо удоволствие това нещо БАС касите в багажника, хем тежат, хем ако слушаш музиката ти стъпват средно на 7-9/100 разход. Това в пари прави от порядъка на 18-22лв разлика за 100км. Явно нещо не е дообмислено? На всичкото отгоре от голямата ракла дето си я хакнал нямаш място за газова бутилка - трябва да караш без резервна (която така или иначе не ползваш, щото това изпълнение е неразглобяемо) или си бай гъзар и хакаш А98 .. Нищо лошо - явно ТИ харесва да ти подксача капака на Багажника и да прави вместо ДУМ-ДУМ - Бзррр-Бзррр... не знам... всеки си има вкус все пак...
                          Искаш да кажеш че с музиката ти харчи повече така ли?
                          Животът не се мери с броя вдишвания, а с моментите които спират дъха ни!!!

Коментар

ми то и пред паинер и обертон пак...........OBERTON среда .. няма да коментирам щото пред обертона и хертца всеки мълчи : )))[/quote]

Коментар

показва даже и наказвам
                              Прикачени файлове

Коментар

.....
                                Прикачени файлове

Коментар

Working...
                                X