Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Затъмняване на стопове, с какво?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Одеве го щракнах как свети през нощта.Пръснал съм само два слоя,но както казват колегите,през деня ако блесне слънцето може и да не те видят...иначе самия спрей дава достатъчно блясък и не е нужно да се минава с нищо преди това...
    Прикачени файлове

Коментар

И през деня се вижда , пък и който е с трети стоп кво му пречи :D
      FIAT Bravo_GT

Коментар

(Без заглавие)

r3p71l3 написа:
        нали само че при теб и той е затъмнен :P
        Толкова е лесно да поправяш другите. Толкова е трудно да поправяш себе си

Коментар

мойте стопове ми ги праска мой приател бояджиа и ги направи мн добре парво ги прасна с черна боя един пат после ги мина 2 слоя сас лак отгоре да запечати боята иначе след парвото праскане с лака бяха мн тамни и почти нищо не се виждаше но като ги повтори пак с лака след известно време станаха както исках и през деня се вижда мой приатели са карали по мен и ми казват че се вижда
          Прикачени файлове

Коментар

Аз пак да питам че не поучих отговор на въпроса ми предния път Може ли след затъмняването след време то да се махне? Ясно че е фолио нали, но принципно
            Brava 103HP
            ''Фиата тръгва там където Голфа спира''

Коментар

miro2177 написа:
              Аз пак да питам че не поучих отговор на въпроса ми предния път Може ли след затъмняването след време то да се махне? Ясно че е фолио нали, но принципно
              Може! Пак от Бриколаж има един препарат който го дават за да чистиш графити. Много е ефикасен и няма да развали стоповете. Първия ми опит беше неуспешен и ги изчистих и преди няколко месеца ги затъмних пак.
              >>> PUNTO POWER - HGT<<<

Коментар

Re: (Без заглавие)

4uk1t написа:
                r3p71l3 написа:
                нали само че при теб и той е затъмнен :P
                Не е затамнен , тои се пада най-отгоре, там не е пипано
                FIAT Bravo_GT

Коментар

zarcov написа:
                  miro2177 написа:
                  Може! Пак от Бриколаж има един препарат който го дават за да чистиш графити. Много е ефикасен и няма да развали стоповете. Първия ми опит беше неуспешен и ги изчистих и преди няколко месеца ги затъмних пак.
                  Brava 103HP
                  ''Фиата тръгва там където Голфа спира''

Коментар

Точно поради тази причина според мен не е хубаво да се минава със скурка, защото ако решиш че не искаш затъмнени като го изчистиш ще стой мат.
                    >>> PUNTO POWER - HGT<<<

Коментар

Working...
                    X